Skip to main content

Beheer je persoonlijke ontwikkeling met MYCAREER

Datum: 11/01/2019

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Categorie: Careers & HR , People , Technology

MYCAREER mobielBegin 2019 krijgen alle medewerkers van JYSK toegang tot MYCAREER, waarmee iedereen zijn persoonlijke ontwikkelingsplan digitaal kan beheren.

"Ik heb me erover verbaasd hoeveel ik uit MYCAREER kan halen. Het programma is heel makkelijk te starten en eenvoudig te gebruiken tijdens de werkdag. Ik heb de app op mijn mobiel geïnstalleerd, zodat ik de ontwikkeling van mijzelf en mijn collega's overal kan volgen en evalueren."

Dat is het oordeel van Tuomas Oksanen, die Store Manager is in Oulu (Ritaharju), Finland. Sinds oktober 2018 heeft hij MYCAREER op proef om hem te helpen met de persoonlijke ontwikkelingsplannen in zijn winkel.

Edyta
Edyta Szleser, Sales Assistant uit Elk in Polen.

Edyta Szleser, Sales Assistant uit Elk in Polen, heeft MYCAREER ook getest. Edyta en Tuomas zijn het erover eens dat MYCAREER persoonlijke ontwikkelingsplannen eenvoudiger en efficiënter heeft gemaakt.

"Ik gebruik het systeem elke dag om doelen te stellen voor winkelactiviteiten en individuele ontwikkeling. Ik kan heel duidelijk zien waar ik mijn doelen zal bereiken en waar ik meer tijd moet besteden om ze te bereiken", zegt Edyta.

Tuomas
Tuomas Oksanen, Store Manager in Oulu (Ritaharju), Finland.

Altijd beschikbaar

Vanaf maart 2019 wordt MYCAREER uitgerold naar alle collega's binnen JYSK en volgens Tuomas en Edyta kunnen de collega's zich verheugen op een nieuw en mobiel hulpsysteem tijdens hun werkdag.

"MYCAREER is een enorme verbetering als het gaat om feedback en communicatie over ontwikkelingsplannen. Ik kan nu heel makkelijk doelen voor mijn medewerkers definiëren, altijd inzicht in hun ontwikkeling krijgen, en feedback aan hen geven", zegt Tuomas.

MYCAREER is altijd en overal beschikbaar voor de medewerkers. Dat komt omdat het systeem op alle apparaten beschikbaar is, dus ook op de smartphone.

Latest news

Georgya Hognoul

Van slaapexpert tot tiktokker: Georgya en Noëlle kiezen hun eigen groeipad

15/04/2024 - Om jezelf te ontwikkelen binnen JYSK hoef je niet altijd de carrièreladder te beklimmen. Dat laten Georgya De Marco (24) en Noëlle Palmen (32) wel zien.

Luuk Timmer

Antoon en Luuk: twee rijzende sterren van JYSK

10/04/2024 - Antoon Wuyts (27) en Luuk Timmer (26) groeiden razendsnel door van verkoopmedewerker naar Store Manager en staan nu te popelen om de carrièreladder van JYSK verder te beklimmen.

Opening Helmond

Winkel nummer 80 in Nederland met nieuw concept: 'Bijna niets is hetzelfde'

10/04/2024 - En dat is 80! 80 winkels volgens het nieuwste concept van JYSK. Woensdag gingen de winkels van JYSK in Helmond en Sneek weer open na een verbouwing.

Plaats een reactie

Denk eraan om vriendelijk taalgebruik te gebruiken :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office