Skip to main content

Aantrekkelijke winkels mede dankzij Tiina

Datum: 13/06/2018

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Categorie: Attractive Stores

Tiina Repo
Als Store Concept Manager is Tiina Repo verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van 75 winkels in Finland.

Tiina Repo uit Finland is een van de Store Concept Managers die helpen zorgen voor aantrekkelijke winkels in heel Europa.

Er gaat heel wat moeite zitten in het realiseren van aantrekkelijke winkels.

Eén JYSK-collega die daarvan alles weet, is Tiina Repo. Als Store Concept Manager is ze verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van alle 75 winkels in Finland om ze aantrekkelijk te houden - zowel voor klanten als voor medewerkers.

"Sommige concepten en ruimtes in de winkel zijn makkelijk te updaten, maar andere vergen meer moeite. Woontextiel ligt in de winkels bijvoorbeeld vaak op andere plaatsen en natuurlijk kost het dan wat moeite om alle ruimtes zo veel mogelijk op elkaar te laten lijken", zegt Tiina.

Samenwerking met collega's

Afgezien van haar 22 jaar werkervaring bij JYSK, waar ze begon als Sales Assistant in een winkel, heeft Tiina ook de steun van de gehele Retail Development-afdeling.

Haar ijkpunt en vraagbaak is Fokke Been, die Retail Concept Manager is en verantwoordelijk is voor het ondersteunen van alle Store Concept Managers in de verschillende landen.

"Ik werk goed samen met Fokke en de afdeling Retail Development. Ik krijg alle informatie die ik nodig heb en hij is er altijd voor me als ik hem nodig heb. We hebben ook een zeer sterke organisatie binnen Retail Development", zegt Tiina.

Wat is een winkelactiviteit?

  • Elke JYSK-winkel wordt minimaal eens in de zes jaar opgefrist met een zogenoemde winkelactiviteit (store activity).
  • Een winkelactiviteit kan het bouwen van een nieuwe winkel, het verhuizen naar een betere locatie, het opnieuw indelen van de winkel of het updaten naar een nieuw concept zijn.
  • De Store Concept Managers en hun teams zijn verantwoordelijk voor de winkelactiviteiten in de verschillende landen.

300 activiteiten op jaarbasis

Als Retail Concept Manager heeft Fokke Been de leiding over een internationaal team van ongeveer 100 collega's.

Samen organiseren ze zo'n 300 winkelactiviteiten per jaar. Dat omvat het bouwen van nieuwe winkels, maar ook het verhuizen, opnieuw indelen en updaten van bestaande winkels.

"Ik reis veel naar de verschillende landen om ervoor te zorgen dat alle praktijkervaringen en goede adviezen vanuit de winkels bij de afdeling Retail Development op het hoofdkantoor terechtkomen. Op die manier kunnen we de conceptuele standaarden en dus ook de klantervaring blijven verbeteren", zegt Fokke, die zijn JYSK-carrière tien jaar geleden als Store Manager in Nederland begon.

Fokke Been
Als Retail Concept Manager heeft Fokke Been de leiding over een internationaal team van ongeveer 100 collega's.

Winkelconcepten verbeteren

Elke JYSK-winkel krijgt minimaal eens in de zes jaar een opfrisbeurt. Dat houdt soms in dat een winkel naar een betere locatie verhuist. In andere gevallen wordt de winkel geüpdatet naar het nieuwste concept, bijvoorbeeld het Store Concept 3.0.

Het werken met nieuwe concepten is ook een van de dingen die Tiina het leukst vindt aan haar baan.

"We hebben al winkels volgens het nieuwe Store Concept 3.0 gebouwd en we beginnen binnenkort met de bouw van city stores in Finland. Het is leuk om met mijn collega's in Scandinavië en Europa samen te werken en JYSK-winkels steeds aantrekkelijker te maken", aldus Tiina.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

De wereld rond: JYSK kiest voor FSC, een event in Spanje en een boomgaard in Kroatië

19/04/2024 - Af en toe verzamelen we verhalen over recente evenementen en activiteiten van enkele JYSK-landen. Bekijk hier de laatste verhalen.

Georgya Hognoul

Van slaapexpert tot tiktokker: Georgya en Noëlle kiezen hun eigen groeipad

15/04/2024 - Om jezelf te ontwikkelen binnen JYSK hoef je niet altijd de carrièreladder te beklimmen. Dat laten Georgya De Marco (24) en Noëlle Palmen (32) wel zien.

Luuk Timmer

Antoon en Luuk: twee rijzende sterren van JYSK

10/04/2024 - Antoon Wuyts (27) en Luuk Timmer (26) groeiden razendsnel door van verkoopmedewerker naar Store Manager en staan nu te popelen om de carrièreladder van JYSK verder te beklimmen.

Plaats een reactie

Denk eraan om vriendelijk taalgebruik te gebruiken :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office