Skip to main content

Visszatérés Bulgáriába a tettvágy miatt

Dátum: 18/12/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategória: Careers & HR , People

jkn
Rosen Uzonov IT Specialist a bozhurishte-i elosztó központban.


Rosen Uzunov és Alexander Stoykov közös tapasztalattal rendelkeznek a dániai életformáról, és rengeteg dániai tapasztalattal rendelkező bolgárokként fontos szerepet játszanak az bozhuriste-i új elosztó központ felépítésében.

Amikor Rosen Uzunov 2018. áprilisában első napját töltötte a JYSK-nél alkalmazottként, a bozhurishte-i elosztó központ még mindenek előtt egy építkezési terület volt.

jhg
Rosen Uzunov végez mindent a hálózattól a hardverig Bozhurishte-ben.

Azóta sok minden történt és Rosen IT Specialist-ként központi részét képezi a vadonatúj elosztó központ informatika infrastruktúra kiépítésének.

“Azt hiszem majdnem mindenben részt vettem a CCTV-től (zárt áramkörű televízió) a hálózaton keresztül a hardverig, és nagy figyelmet fordítottam a kábelezésre annak biztosítása érdekében, hogy rendelkezzek róla ismeretekkel, hiszen később szükség lehet rá," magyarázza Rosen.

A Bulgáriába való visszaköltözés előtt három évig Dániába élt, ahol ICT mérnöki tudományt (Információs és kommunikációs technológiák) tanult a VIA University College-on Horsens-ben, és nagyon örül, hogy használhatja Dániáról és a dán kultúráról szerzett ismereteit a Bozhurishte-ben végzett munkája során.

JYSK vagy IBM

Amikor visszaköltözött Bulgáriába, a JYSK-től és az IBM-től is kapott állásajánlatot, és nem bánta meg, hogy a JYSK-et választotta.

"Igazán örülök, hogy itt dolgozhatok. Reggelente felkelek és alig várom, hogy menjek dolgozni. Jól érzem magam a munkatársaimmal, és részese lehetek valami igazán érdekes felépítésének," mondja Rosen.

Annak is nagyon örül, hogy dán vállalat alkalmazottjaként használhatja a Dániáról és dán kultúráról szerzett ismereteit Bulgáriában.

"Sok fiatal hagyja el Bulgáriát és soha nem jön vissza. Hiszem, hogy azzal, hogy visszajövök, tehetek valamit," mondja Rosen.

Semmit nem bán

Bulgária
Alexander Stoykov nyolc évig élt Dániában, mielőtt visszaköltözött
Bozhurishte-be.

Az ő története nagyon hasonlít a tervező munkatársa, Alexander Stoykov történetére.

A Dániában töltött nyolc év után, melynek nagy részében a LEGO-nak dolgozott, Alexander Stoykov visszatért Bulgáriába és Bozhurishte-ben dolgozik.

Szeretem Dániát minden miatt, amit ott tartózkodásom alatt nyújtott nekem. Ugyan nehéz volt megszokni az időjárást és a nyelvet, nagyon is megérte a sok tapasztalat miatt, amit az út során gyűjtöttem. Bizonyos körülmények miatt tavaly úgy döntöttem, hogy ideje hazatérnem, vissza a gyökereimhez, és hasznosítanom kell a megszerzett ismereteket és készségeket. Dániából úgy ismertem a JYSK-et, hogy ez egy olyan vállalat, mely tökéletes egyensúlyt tart fenn az ár, a minőség és a szolgáltatás között, és nem bántam meg, hogy visszaköltöztem Bulgáriába, és a JYSK-nél kezdtem dolgozni," magyarázza Alexander.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Szerte a világon: a JYSK az FSC-t választja, kerti rendezvény Spanyolországban és új gyümölcsöskert Horvátországban

19/04/2024 - Időnként összegyűjtjük a közelmúlt eseményeit és tevékenységeit néhány JYSK-országból. Tekintsd meg a legújabbakat itt.

Customer Service meeting

A fő cél a boldog ügyfelek

08/04/2024 - 2024 márciusában ügyfélszolgálati vezetők e találkoztak Magyarországon, hogy még jobb szolgáltatást biztosítsanak a JYSK ügyfeleinek.

Germany

A JYSK két születésnapot ünnepel egy év alatt

02/04/2024 - Idén a JYSK 45 éve van jelen a piacon, és ezzel egy időben a JYSK Németország 40 éves évfordulóját ünnepli.

Hozzászólás

A sértő hangnemet kerüljétek

About JYSK

Careers

JYSK Head Office