Skip to main content
fff

Tanácsadói létből állandó álommunka a JYSK-nél

Dátum: 07/11/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategória: Careers & HR , People

Románia
Michael Team Leader-ként dolgozik és a JYSK SAP BW BI rendszeréért felelős.

Michael Sørensen a Business Intelligence rendszer felelőse a JYSK-nél. Korábban tanácsadóként dolgozott és egyéni vállalkozó volt, de ma úgy gondolja, sok előnnyel jár egy vállalat állandó munkatársának lenni.

"Hiányzott a birtoklás. Egy olyan cégforma, ahol a saját projektjeimre rátehetem az ujjlenyomatomat. Ezt megkapom a JYSK-nél. És még annyi minden mást."

Ezek Michael Sørensen szavai, aki Team Leader-ként dolgozik a JYSK-nél és az SAP BW BI rendszerért felelős.

Korábban tanácsadóként dolgozott és egyéni vállalkozó volt, de ma úgy gondolja, sok előnnyel jár egy vállalat állandó alkalmazottjának lenni. Ma egy hosszú útra tekinthet vissza, amely során különösen a tulajdonjog iránti álma késztette arra, hogy jelentkezzen a JYSK-hez.

A büszkeség érzése

Az adatraktározásról szóló mesterdiploma megírását és a Copenhagen Business School master of science diplomájának megszerzését követő években Michael különböző tanácsadó cégeknél dolgozott tanácsadóként, mielőtt 2001-ben egyéni vállalkozó lett.

" Sok tapasztalatot gyűjtöttem az első években a munkaerőpiacon tanácsadóként, amikor több nagyszerű cégnek dolgoztam. Végül rájöttem, hogy valami hiányzik a mindennapjaimból. Hiányoltam annak a lehetőségét, hogy nyomon követhessem a projektjeimet, és hogy fontos legyek vállalat számára," mondja Michael.

Ezért jelentkezett a JYSK-hez 2007-ben. Egy rövid kitérőt leszámítva a KMD-hez és az Itelligence-hez, azóta itt van. A JYSK-nél megkapta a tulajdonjogot, amit a korábbi években hiányolt.

Michael Sørensen KARRIERje

Munka:

  • 2016- : JYSK
  • 2014-2016: Itelligence Nordic
  • 2009-2014: KMD
  • 2007-2009: JYSK
  • 2003-2006: WM-data
  • 2001-2007: AppsVision Aps (Tulajdonos)
  • 1998-2000: Consit Gruppen
  • 1996-1998: Deloitte Consulting
  • 1994-1996: VUE-centret

Képzettség:

  • 1991-1999: Copenhagen Business School

"Számomra fontos annak a lehetősége, hogy lássam a munkám eredményét. Ez egy olyan tapasztalat, amelyet tanácsadóként nem igazán élhetsz át. Itt, a JYSK-nél láthatom, hogy a munkámat miként hasznosítják nap mint nap, és hogy az fontos a vállalat számára. Ez tényleg büszkeséggel tölt el. Büszkeséggel, amelyet mindennap magammal hozok," mondja Michael.

Nagy IT befektetések

Az elmúlt években Michael átélhette, ahogy a JYSK olyan vállalattá fejlődik, amely számára az IT sokkal fontosabb szerepet játszik, mint korábban.

"Ma, a JYSK teljesen más vállalat, mint 2007-ben volt. Akkoriban az IT egy szükséges rossz volt, amire a termékek eladásához szükség van. Ma, a mindennapi élet fontos részét képezi a JYSK-nél. Segít megjósolni a jövőt, jobb vásárlói élményt nyújt, és alapot biztosít a jó üzlethez," mondja Michael.

A JYSK IT-ra helyezett óriási fókusza nagy befektetésekkel járt a legmodernebb IT rendszerekbe.

"A JYSK éppen most kezdett dolgozni új Unified Commerce (Egyesített kereskedelmi) felületünkön, amely a legkorszerűbb technológia. A JYSK hatalmas összegeket fektet be ebbe a felületbe és ez alátámasztja, hogy az IT ma központi szerepet játszik az egész vállalatban. Ez még izgalmasabbá és még nagyobb kihívássá teszi a munkámat," mondja Michael.

Románia
Michael számára fontos, hogy lássa, munkája fontos a JYSK számára.

Középpontban a munka-élet egyensúly

Michael minden reggel élvezi, ahogy belép a JYSK a dániai Brabrand-ban található központi irodája ajtaján, és jó reggelt kíván a munkatársainak. A munkatársak a vállalati kultúra fontos részét képezik, amit Michael korábbi munkái során hiányolt.

"A JYSK-nél segítünk egymásnak a munkánk végzése során, hogy a legjobb keretrendszert biztosítsuk a JYSK számára. A nagyvállalatnál végzett munka során ez kulcsfontosságú, hiszen mindannyian egy közös célért dolgozunk. Tanácsadóként a munka gyakran névtelen, hiszen csak rövid időt töltesz egy vállalatnál, ahol megoldod a feladatokat, majd elköszönsz a vállalattól," mondja Michael.

Michael a munka-élet egyensúlyra is jobban tud figyelni a JYSK-nél a tanácsadóként végzett munkájához képest.

"Biztos lehetsz benne, hogy a JYSK-nél senki nem várja el, hogy heti 50 órát dolgozz. Ez segít, hogy maradjon szabadidőd, amit tanácsadóként nem tehetnél meg. Tanácsadóként elvárták, hogy mindig elérhető legyél az ügyfelek számára," mondja Michael.

Ma Micheal biztos benne, hogy megfelelő helyen van a JYSK-nél.

Latest news

Customer Service meeting

A fő cél a boldog ügyfelek

08/04/2024 - 2024 márciusában ügyfélszolgálati vezetők e találkoztak Magyarországon, hogy még jobb szolgáltatást biztosítsanak a JYSK ügyfeleinek.

Germany

A JYSK két születésnapot ünnepel egy év alatt

02/04/2024 - Idén a JYSK 45 éve van jelen a piacon, és ezzel egy időben a JYSK Németország 40 éves évfordulóját ünnepli.

Aleš Kisý

A hatodik paralimpiám

27/03/2024 - 5 hónap van hátra a párizsi paralimpia kezdetéig, Aleš Kisý cseh paralimpiai érmes hatodik paralimpiájára készül.

Hozzászólás

A sértő hangnemet kerüljétek

About JYSK

Careers

JYSK Head Office