Skip to main content
fedw

Összefoglaló az országokból: Afterski, új iroda és Fekete Péntek

Dátum: 14/12/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategória: People

Időről időre összegyűjtjük a JYSK Nordic néhány országának friss híreit és tevékenységeit. Tekintse meg őket itt.

Ukrajna

Románia

Fekete Péntekre az ukrajnai Poltava-ban található JYSK áruház azt a célt tűzte ki magának, hogy egyetlen potenciális vásárlót sem szalaszt el. Az áruház csapata kibérelt egy troli buszt, feldíszítette Fekete Péntek poszterekkel, belül elhelyezett egy “liba kabalát”, és körbefurikázták vele a várost, begyűjtve mindenkit, aki el szeretett volnamenni a JYSK áruházba.

A troli busz belsejében, hangos zene és az áruház Sales Leadere által készített a vásárlókat lelkesítő beszéd szólt. A JYSK munkatársai több versenyt is szerveztek a vásárlók számára, hogy jobban megismerhessék a JYSK történetét és választékát.

Írország/Egyesült Királyság

Románia

A JYSK Írország új Store Managerei nagyszerű továbbképzésen vettek rész Egyesült Királyság-beli munkatársaikkal, hogy felkészülhessenek az áprilisi nyitásra. Itt az első 3.0-ás áruházat látogatják meg Doncaster-ben. Balról jobbra: Slobodanka Subic, Maria Sirotkina és Evan Walsh, hárman négy új írországi Store Managerünk közül. (A negyedik írországi Store Manager Mads Degn.)

Dánia

Románia
Lars Larsen, a JYSK alapítója a dániai Odense-ben található áruházat ünnepli, amely elnyerte az év áruháza címet Dániában.


A dániai áruházak, elosztó központ és központi iroda 1600 munkatársa gyűlt össze Odense-ben, hogy részt vegyen az éves vállalati bulin. Az este témája az afterski volt, ami azt jelentette, hogy mindenki jéghideg sört ivott és síruhában táncolt az asztal tetején. Annak érdekében, hogy mindenki részt vehessen rajta, minden dániai áruház zárva tartott az ünnepség utáni napon.

Románia

Románia

Novemberben Alex Bratu, a JYSK Románia és Bulgária Country Managere meglátogatta a Stanisesti falut, amely az UNICEF közösségalapú, gyermekeknek szóló szolgáltatásainak kísérleti programja.

Találkozott a gyerekekkel, akik a program előnyeit élvezik, meglátogatta a napköziotthont és az iskolát és találkozott két családdal, akiket ez a program támogatott. A JYSK Románia 2017. óta támogatja a programot. 

FinnországRománia

Az Ilmarinen nyugdíjbiztosító intézet a 68 000 pályázó vállalat öt döntőse közül a JYSK-et választotta a dolgozóknak járó legjobb szociális juttatások címre Finnországban. A döntősök kritériumai a következők voltak: jó eredményeket a szociális juttatások terén, rendszeres és kitartó munka a betegség miatti hiányzás csökkentése érdekében és a munkatársak munkakapacitásának növelése.

A képen Ville Velin, finn Country Manager és Lena Saario finn HR Manager látható, akik átvették a JYSK munkáját elismerő díjat.

Ukrajna

Megújult az ukrajnai központi iroda, igazi skandináv kényelmet nyújtva a dolgozóknak - természetesen a JYSK saját választékát használva.

Az új iroda alapgondolata az volt, hogy skandináv hangulatot teremtsenek, így a munkatársak érezhetik a dán stílushoz és a vállalat gyökereihez való kapcsolatukat. A stílus a JYSK új trendjeihez illeszkedik: The Thinker, Human Nature és Creative Mind.

Tekintse meg az új központi irodáól készült képeket az alábbi galériában:

Latest news

E-team

Karrier történetek a JYSK E-team csapatából

25/04/2024 - Ismerjétek meg azokat, akiknek a legmodernebb áruházainkat köszönhetjük.

JYSKs orchard in Croatia is open

Szerte a világon: a JYSK az FSC-t választja, kerti rendezvény Spanyolországban és új gyümölcsöskert Horvátországban

19/04/2024 - Időnként összegyűjtjük a közelmúlt eseményeit és tevékenységeit néhány JYSK-országból. Tekintsd meg a legújabbakat itt.

Customer Service meeting

A fő cél a boldog ügyfelek

08/04/2024 - 2024 márciusában ügyfélszolgálati vezetők e találkoztak Magyarországon, hogy még jobb szolgáltatást biztosítsanak a JYSK ügyfeleinek.

Hozzászólás

A sértő hangnemet kerüljétek

About JYSK

Careers

JYSK Head Office