Skip to main content

ORSZÁGOK ÖSSZEFOGLALÓJA FUTÁS, JÁTÉK, ÉS GYŐZELEM

Dátum: 19/10/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategória: People

Időről időre összegyűjtjük a JYSK Nordic néhány országának friss híreit és tevékenységeit. Tekintse meg őket itt.

Lengyelország

Összefoglaló

A "Közép-Lengyelország három nagyjának részvételével" a raktáripar alkalmazottai számára szervezett labdarúgó torna egyik JYSK csapat győzelmével, valamint egy másik JYSK csapat 5. helyezésével zárult. Mindkét csapat Radomskóból, Lengyelországból érkezett. A JYSK, az IKEA és a Kaufland voltak a torna ötletgazdái.

Finnország

Minden üzlet és a központi iroda alkalmazottai összegyűltek Tampere városában, Finnországban, hogy részt vegyenek a JYSK 2018-as díjátadó ünnepségén. Annak érdekében, hogy mindenki részt vehessen rajta, minden finn üzlet zárva tartott az ünnepség utáni napon.

Írország

összefoglaló

Az ír JYSK csapatának toborzási folyamata mar elkezdődött, az első munkatársakat már ki is választották. Az első két ír üzletet 2019 áprilisában fogják megnyitni. Balról: Jenny Johnston, Értékesítési és Marketing Menedzser; Karen Østergaard, Kiskereskedelmi Operatív Vezető; Roni Tuominen, Kiskereskedelmi Igazgató; és Kateryna Babenko, a Nordic helyi HR Igazgatója.

Egyesült Királyság

Összefoglaló

Az Egyesült Királyság minden alkalmazottja részt vett a nemrégiben tartott JYSK Játékokon. Az egész ország területéről érkeztek vegyes csapatok, hogy egymás ellen versenyezzenek az olyan különböző fizikai megmérettetéseken, mint az íjászat, a baltadobás és az élőcsocsó.

Dánia

összefoglaló

Hagyományőrzés céljából, a dániai Aarhus székhelyről 110 alkalmazott vett részt a DHL Stafétán, amely a világ legnagyobb váltóversenye. A JYSK 19 futócsapata és 3 gyalogcsapata teljesítette az 5 km-es távot.

Magyarország

Összefoglaló

Raschné Ferenc Nikoletta üzletvezető és csapata Egerből (Magyarország) nagyon jó eredményeket ért el az elmúlt pénzügyi évben és a JYSK-et Magyarország legjobb tíz üzlete közé juttatta. A top 10 üzletvezetők mindegyikét egy évig cégautóval jutalmazták.

OSSZA MEG VELÜNK TÖRTÉNETÉT

Küldje el nekünk történet ötletét a GOJYSK@JYSK.com címre.

 

Latest news

Aleš Kisý

A hatodik paralimpiám

27/03/2024 - 5 hónap van hátra a párizsi paralimpia kezdetéig, Aleš Kisý cseh paralimpiai érmes hatodik paralimpiájára készül.

Bors Barbara

Női területi vezetők a JYSK-nél

26/03/2024 - Ismerjétek meg Bors Barbi területi vezető karrier útját

JYSK Alvásbarát termék

Alvásbarát Termék díjjal ismerte el a Magyar Alvás Szövetség a JYSK matracát

20/03/2024 - Alvásbarát Termék díjjal ismerte el a Magyar Alvás Szövetség a JYSK matracát. A JYSK alvás edukációval és tanácsadással kapcsolatos tevékenységét a szervezet korábban Alvásbarát Vállalat Díjjal is elismerte.

Hozzászólás

A sértő hangnemet kerüljétek

About JYSK

Careers

JYSK Head Office