Skip to main content

Lengyel mosoly a görög vásárlók számára

Dátum: 13/11/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategória: Careers & HR , People

Amikor Marzena Dedek és görög férje Lengyelországból Görögországba költözött, gyorsan kapcsolatba lépett a JYSK Görögországgal, hogy érdeklődjön az álláshirdetésekről. Jelenleg Gerakasban, Athénban dolgozik a JYSK áruházban.

A Gerakasban, Athénban vásárlókat az áruházba lépve biztosan mosoly fogadja. És ez a mosoly gyakran a 41 éves Marzena Dedektől származik.

Marzena Dedek
Marzena Dedek (jobbra) munka közben a JYSK áruházban.

Lengyelországból származik, de Görögországban él, és folyékonyan görögül szolgálja ki a vásárlókat.

"2003-ban költöztem Görögországba a férjem miatt, aki görög. 2013-ban visszköltöztünk Lengyelországba, és a JYSK-nél kezdtem dolgozni Radomsko-ban. Nagyon boldog voltam, hogy a JYSK-nél dolgozom, és radomskoi állásom miatt, így amikor a családom eldöntötte, hogy újra visszaköltözünk Görögországba, felvettem a kapcsolatot George Tsironis-szal a JYSK Görögország akkori Retail Managerével, hogy érdeklődjek, kaphatok-e munkát a JYSK Görögországnál," magyarázza Marzena.

Erős kultúra

Szerencsére így volt, és az Elliniko-ban elvégzett áruházi tréninget követően, Marzena 2018. januárjában a Gerakasban lésvő JYSK áruházba került, ahol az áruház február 8-i megnyitására készülő csapat tagja lett.

"Igazán örülök, hogy itt dolgozhatok. Egy csapat tagja vagyok, akiknek a vásárlók legjobb kiszolgálása a feladata. Nagyon tetszik a JYSK kultúrája, és boldog vagyok, hogy minden eléggé ugyanolyan Lengyelországban és Görögországban, annak ellenére, hogy a lengyel és görög emberek között általában nagy a különbség," magyarázza Marzena és így folytatja:

Az első dolog, ami eszembe jut, amikor a lengyel emberekre gondolok az az, hogy milyen udvariasak és figyelmesek. De túl sokat is aggódnak. Görögországban az szeretem, hogy a barátságosság és mosoly egy életmód."

És ha ez igaz, Marzena pont a megfelelő munkahelyet találta meg a vásárlók nagy mosollyal történő üdvözlésével Gerakasban naponta.

Latest news

Aleš Kisý

A hatodik paralimpiám

27/03/2024 - 5 hónap van hátra a párizsi paralimpia kezdetéig, Aleš Kisý cseh paralimpiai érmes hatodik paralimpiájára készül.

Bors Barbara

Női területi vezetők a JYSK-nél

26/03/2024 - Ismerjétek meg Bors Barbi területi vezető karrier útját

JYSK Alvásbarát termék

Alvásbarát Termék díjjal ismerte el a Magyar Alvás Szövetség a JYSK matracát

20/03/2024 - Alvásbarát Termék díjjal ismerte el a Magyar Alvás Szövetség a JYSK matracát. A JYSK alvás edukációval és tanácsadással kapcsolatos tevékenységét a szervezet korábban Alvásbarát Vállalat Díjjal is elismerte.

Hozzászólás

A sértő hangnemet kerüljétek

About JYSK

Careers

JYSK Head Office