Skip to main content

Legjobb áruház felavatások 2017/18-ban

Dátum: 17/10/2018

Author: Sandra Martinsson, Communications Manager, JYSK Sverige

Kategória: Expansion

A 2017/18-as pénzügyi évben a JYSK Nordic 82 új üzletet avatot fel nagyszerű eredményekkel. De három felavatás rendkívül sikeres volt. Megkérdeztük a raktárvezetőket a három legjobb felavatás mögött, hogy elmondják nekünk, hogyan lettek sikeresek.

JYSK csapat a JYSK Åland felavatáskor
A JYSK csapat az Åland felavatása előtt.

Elina Fellman, A JYSK Åland, Finnország raktárvezetője:

Milyen volt a felavatás napja?

A felavatás napja nagyszerű volt. Vártunk sok ügyfelet, de azt hiszem mindannyiunk kellemesen voltunk meglepve, amikor az emberek már reggel 7-től álltak kint a sorban. Két órával a felavatás előtt! Milyen csodálatos nap volt! Mindannyian keményen dolgoztunk, és mindenkinek nagyszerű napja volt. Hálásak vagyunk minden segítségünkért, és a jó csapatunknak Ålandon.

Mit gondol, miért van ilyen sikeres?

Mikor Ålandban költöztem, nyolc évvel ezelőtt, meglepődtem mikor felfedeztem, hogy nincs JYSK bolt, sem olyan üzlet, mint a JYSK. Majdnem minden sokkal drágább, amikor megvásárolja a helyi üzletekben. A legtöbb ember utazik Svédországba vagy Finnországba vásárolni. Sok ügyfelünk kifejezték, hogy boldogok hogy a JYSK megnyílt Ålandon. Mi érezzük magunkat nagyon fogadtatva itt.

Milyen reakciókat kapott az ügyfelektől és a helyi közösségtől a JYSK megnyitásakor szülővárosában?

Örömmel fogadtuk, és az ügyfelek örömmel tudnak vásárolni Ålandba, ahelyett, hogy Svédországba vagy Finnországba kellene utazniuk. A nyelvi kérdés miatt sok sajtó közvetítésben részesültünk (az Ålandben svédül beszélnek és a JYSK Finnország rendszerei finnül), de végül mindent a jól jött ki. Ålandban mindenki tudta, hogy a JYSK nyitott egy boltot.

Várakozás a Barsovban lévő boltban
Várakozás az üzleten kívül, Brasovban, Romániában.

Gabriel Manta, Brasov, Románia üzletmenedzser:

Milyen volt a felavatás napja?

A nyitónap alatt egyik helyről a másikra kellett futnom, mert sok helyzetet kellett megoldani, és két helyen kellett lennem az ugyanabban az időben. Hatalmas sorban álltak a pénztárgépeken, és egy ponton nem volt több aprópénz, hogy visszaadhassuk az ügyfeleket, ezért egy másik boltba kellett futnom pénzcserére. De a nap végén, annak ellenére, hogy stresszes volt, nagy forgalmunk volt, óriási számú megrendelés volt, és a csapat minden tagja hatalmas mosollyal nézett szembe.

Mit gondol, miért van ilyen sikeres?

A csapat és a menedzsment volt a legfontosabb tényezõ. Az első, amit reggel csináltam, az volt, hogy adjak egy egy rövid motivációs beszédet az egész csapatnak úgy, hogy mindenki tudná, hogy ők nagyon fontosak: "Egy álomcsapat vagyunk, és együtt dolgozunk, hogy megnyissuk Romániában a legnagyobb boltot."  Az egész csapat tagjai szabadon szervezték meg munkájukat, és támogattam őket, mint egy mentőcsónak, megtartottam a csapat motiválását és lelkesedését.

Milyen reakciókat kapott az ügyfelektől és a helyi közösségtől a JYSK megnyitásakor szülővárosában?

Általánosan elégedettek voltak az üzlettel. A nyitóhét során néhány ügyfelünk meglepődött, hogy milyen gyorsan dolgozunk, mások csalódottak voltak, hogy állniuk kellett egy hatalmas sorban a termékeket fizetni. A legtöbb ügyfelünk visszajött.

A tárolók közvetlenül a JYSK Sölvesborg megnyitása előtt
A bolt alkalmazottjai Sölvesborgban, pont mielőtt megnyitják az új boltot.

Victoria Andersson, üzletvezető Sölvesborgban, Svédországban:

Milyen volt a felavatás napja?

Elképesztő volt. Nagyon sok ügyfelünk volt. Úgy éreztem, mintha összegyűlt volna Sölvesborg városa, hogy fogadjon minket. Nagyon sok jó munkatársunk segített nekünk. És sok termék eladni. Köszönjük, hogy Sölvesborg lakossága olyan pozitív volt, hogy egész nap mosolyogva sétálgattunk.

Mit gondol, miért van ilyen sikeres?

Sölvesborgban a közösség már évek óta küzdött ahhoz, hogy több üzletet szerezzen a városban, és a közösség nagyon is örömmel fogadott bennünket már az üzletépítés folyamatában. Sok időt töltöttem a hálózatépítéssel a többi kereskedővel és a város dolgozóival is, hogy megtudhassuk, hogyan élvezhetjük egymás előnyeit. Úgy gondolom, hogy egy kis városban jó kapcsolatot kell kialakítania a különböző üzletek között, hogy megtartsák az ügyfeleket, hogy ne utazzanak a nagyobb városokba vásárolni.

Milyen reakciókat kapott az ügyfelektől és a helyi közösségtől a JYSK megnyitásakor szülővárosában?

A Sölvesborg emberek örültek, hogy a JYSK szülővárosába érkezett, és látni, hogy egy nagy cég, mint a JYSK, a terület potenciáljában hitt, sokat jelentett nekik. Az ügyfelek olyan kedvesek voltak, és nem csak a dolgok megvásárlásához jöttek a boltba, hanem azért is, hogy a munkatársaimat és engem dicsérjenek, és látni hogy néz ki az új bolt. Más helyi kereskedők virágokkal jöttek, hogy fogadjanak minket. Nagyszerű érzés volt. 

legjobb tanács a sikeres megnyitásra

"Légyen lelkesedve, és kihívásként lássa az üzlet megnyitást. Élvezze magát a megnyitás előtt és után. Lássuk, hogy a kezünk valami szépet épített, és valamit építettünk együtt." - Gabriel Manta, Brasov (Románia)

"Adja meg a vásárlóknak a legjobb szolgáltatást, amit valaha kaphat, mindig mosolyogva. Nagyszerű koncepció van a JYSK 3.0-val, és mindannyian együtt dolgozunk csapatként. Ez a kombináció verhetetlen." - Elina Fellman, Åland (Finnország) 

"Ismerje meg a várost, ahová fog találni. Mutassa be, hogy szeretne részt venni a közösségben és hozzájárulni a helyi társadalomhoz.  A második dolog az, hogy a megfelelő ember a helyes helyen legyen, hogy az ügyfelek kényelmessé tegyék az elvárható szolgáltatást." - Victoria Andersson, Sölvesborg (Svédország)

Latest news

Aleš Kisý

A hatodik paralimpiám

27/03/2024 - 5 hónap van hátra a párizsi paralimpia kezdetéig, Aleš Kisý cseh paralimpiai érmes hatodik paralimpiájára készül.

Bors Barbara

Női területi vezetők a JYSK-nél

26/03/2024 - Ismerjétek meg Bors Barbi területi vezető karrier útját

JYSK Alvásbarát termék

Alvásbarát Termék díjjal ismerte el a Magyar Alvás Szövetség a JYSK matracát

20/03/2024 - Alvásbarát Termék díjjal ismerte el a Magyar Alvás Szövetség a JYSK matracát. A JYSK alvás edukációval és tanácsadással kapcsolatos tevékenységét a szervezet korábban Alvásbarát Vállalat Díjjal is elismerte.

Hozzászólás

A sértő hangnemet kerüljétek

About JYSK

Careers

JYSK Head Office