Skip to main content
DCU

A JYSK a negyedik magasraktárát avatta fel Uldumban

Dátum: 02/11/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategória: Expansion , Logistics , Technology

DCU
Kasper Glyngø, Hedensted polgármestere elmosolyodott, mielőtt a magasraktár tetejéről kötéllel leereszkedett.

A Business Academy Southwest nevű oktatási intézmény diákjainak társaságában Kasper Glyngø, Hedensted polgármestere töltötte fel a raklapot, amely a 4. számú magasraktár hivatalos megnyitását jelezte a JYSK uldumi elosztóközpontjában.

A polgármester ezután az új létesítmény impozáns látványát csodálta meg az új magasraktár tetejéről, mielőtt dán „James Bondként” leereszkedett odafentről.

"Nagyszerű élmény volt. Nem minden nap adódik lehetőségem úgy tenni, mintha Tom Cruise vagy Sylvester Stallone lennék” - mondta Kasper Glyngø mosolyogva, mihelyt mindkét lábbal újra földet ért.

Komolyabbra fordítva a szót, a polgármester a JYSK fontosságát hangsúlyozta Hedensted térsége számára. 

"Mindig is büszkék voltunk arra, hogy a JYSK Uldum városát választotta dán elosztóközpontjának telephelyéül. A cég jelentős mértékben hozzájárult a térség fejlődéséhez, emellett a JYSK és a városi tanács közötti együttműködés mindig is kiváló volt. Reményeim szerint az elosztóközpont bővülése és az így létrejött további munkahelyek azt jelentik majd, hogy még több ember dönt úgy, hogy ezen a vidéken kíván élni" - tette hozzá Kasper Glyngø.

DCU
Allan K. Kjærgaard, a JYSK logisztikai ügyvezető alelnöke (balra) vezette a 4. számú magasraktár hivatalos felavatási ünnepségét Kasper Glyngø-val, Hedensted polgármesterével.

A jövőre összpontosítva

Allan K. Kjærgaard, a JYSK logisztikai ügyvezető alelnöke megragadta a lehetőséget, hogy köszönetet mondjon a Business Academy Southwest közel 40 diákjának, akik részt vettek a megnyitón és megtapasztalták, milyen az új magasraktár 40 méteres magasságból.

„Bízom benne, hogy a mai nap nagy élmény lesz, amely remélhetőleg némelyiküknek az első lépést jelenti majd a JYSK-nél elinduló karrier felé. Sok szakképzett dolgozóra lesz szükségünk a jövőben, és elosztóközpontunk bővülése itt Uldum városában mindenképpen fontos jele annak, hogy elköteleztük magunkat Uldumnak és Hedensted térségnek" - fűzte hozzá Allan K. Kjærgaard.

A magasraktár tetején tett látogatást követően Kasper Glyngø polgármester és a diákok dán hagyomány szerint kolbászt ettek, amely az új épületek felavatásakor és ünneplésekor jellemző.

Az elosztóközpont Uldumban

  • A bővítést követően az uldumi elosztóközpont négy magasraktárral rendelkezik, 214.000 raklaphelynyi kapacitással.
  • Alkalmazottainak száma 350, és napi 24 órában üzemel, a hét öt napján.
  • Az uldumi elosztóközpont Dániában, Norvégiában, Hollandiában, Belgiumban és az Egyesült Királyságban működő JYSK áruházaknak, valamint a JYSK franchise partnereinek szállít.


Tekintse meg a felavatáson készített videót:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Szerte a világon: a JYSK az FSC-t választja, kerti rendezvény Spanyolországban és új gyümölcsöskert Horvátországban

19/04/2024 - Időnként összegyűjtjük a közelmúlt eseményeit és tevékenységeit néhány JYSK-országból. Tekintsd meg a legújabbakat itt.

Customer Service meeting

A fő cél a boldog ügyfelek

08/04/2024 - 2024 márciusában ügyfélszolgálati vezetők e találkoztak Magyarországon, hogy még jobb szolgáltatást biztosítsanak a JYSK ügyfeleinek.

Germany

A JYSK két születésnapot ünnepel egy év alatt

02/04/2024 - Idén a JYSK 45 éve van jelen a piacon, és ezzel egy időben a JYSK Németország 40 éves évfordulóját ünnepli.

Hozzászólás

A sértő hangnemet kerüljétek

About JYSK

Careers

JYSK Head Office