Skip to main content

A görög munkatársak az első naptól hittek a sikerben

Dátum: 12/11/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategória: Expansion

A JYSK Görögország nagyon jól teljesít az első áruház megnyitása óta 2015. szeptemberében. Nem utolsósorban a görög munkatársak kemény munkája miatt – sokuk már a kezdetek óta dolgozik a projektben.

A JYSK görögországi munkatársai
Balról jobbra: Vassiliki Gkali, Nikos Kostakopoulos, Vangelis Koukoulias és Maria Barda.


Több, mint 2000 éve, Görögország híres tragédiáiról volt híres, de ez az ország annyival többet jelent.

A modern gondolkodás bölcsője a remények és álmok megvalósulásának helye is. Nem utolsó sorban a JYSK Görögországnál, amely éppen egy tragédia ellentéte az első áruház megnyitása óta 2015. szeptember 24-én.

A 2017/18-as pénzügyi évben több mint 650 000 vásárló választotta a JYSK valamely áruházát Görögországban, és új áruházak nyitásával ez a szám várhatóan tovább emelkedhet.

A terv szerint tíz új áruház nyílik meg a jelenlegi pénzügyi évben, amely sok új munkatárs felvételét is jelenti.

Munkatársakét, akikre sok minden vár Vassiliki Gkali, District Manager szerint, aki 2015. júliusa óta dolgozik a JYSK Görögországnál.

"Jó érzés volt felmondani az IKEA-nál és elkezdeni a JYSK-nek dolgozni, még azelőtt, hogy a JYSK áruházat nyitott volna Görögországban. Tudtam néhány dolgot a vállalatról, és mindig is bíztam abban, hogy a JYSK áruházat nyit Görögországban, országunk gazdasági helyzete ellenére," mondja Vassiliki.

Néhány adat a görögországi JYSK-ről

  • Az első görögországi áruházak 2015. szeptemberben nyitottak.
  • A JYSK-nek jelenleg 22 áruháza van 165 áruházi munkatárssal és 18 munkatárssal a központi irodában.
  • A JYSK Görögország 10 új áruház nyitását tervezi ebben a pénzügyi évben.

A JYSK megismerése

A kezdetektől vonzotta a JYSK koncepciója.

"Tetszik a JYSK koncepciója, kisebbek az áruházak és sokkal emberközelibb, mint egy nagy áruházban dolgozni," magyarázza Vassiliki.

A családja és barátai azonban nem ismerték a JYSK-et, de azóta ez is megváltozott.

"Pozitív volt, hogy a JYSK olyan időben nyitott, amikor annyi kérdés merült fel a görög gazdasággal kapcsolatban. Részben ez az oka, hogy a görög emberek nagyon pozitívan fogadták a JYSK-et. A másik ok, hogy Görögországban általában bíznak a dánokban és a dán vállalatokban," mondja Vassiliki.

Ez Maria Barda, a második larissai áruház Store Managerének tapasztalata is a Karamanli úton.

Ő is a görög csapat tagja volt a kezdetektől, és nagyon örül az eddigi eredményeknek.

"Szerintem nagyon nehéz volt az elején, mert nulláról kellett felépítenünk a vállalatot Görögországban. Ehhez sok segítséget kaptunk a görög és magyar központi irodáktól, és büszke vagyok, hogy részese lehettem a JYSK görögországi felépítésének, hogy eljuthasson oda, ahol ma van," mondja Maria.

Lars Larsen Görögországban
A JYSK alapítója, Lars Larsen nyitotta meg az első áruházat Görögországban 2015-ben.

A szilárd értékek fontosak

Mind Vassiliki mind Maria egyetértenek abban, hogy a JYSK szilárd értékei fontos szerepet játszanak a siker elérésében:

És ezt a nézete osztja Vangelis Koukoulias, Store Manager a görögországi Trikala-ban, és Nikos Kostakopoulos, Store Manager a thessaloniki-i Florida Parkban, amely a legnagyobb forgalmú JYSK áruház Görögországban.

Nikos rögtön az egyetem után jött a JYSK-hez, és még mindig örül, hogy 2015. októberében úgy döntött, a JYSK-nél épít karriert.

"Számomra tökéletes hely volt a karrierem megkezdésére. Olyan vállalatnál szerettem volna dolgozni, amelyben bízhatok, és amely sok lehetőséget kínálhat," mondja Nikos.

Sales Assistant-ként kezdett, később sales leader, majd 2017. márciusában Store Manager lett. Azonban úgy tervezi, itt nem áll meg.

"A JYSK növekszik és a munkatársaknak tett ígéret 'Mutass odaadást – találj lehetőséget' valóban él. Még mindig rengeteg továbblépési lehetőség áll előttem, akár itt, Görögországban, akár külföldön, ha egyszer ott szeretnék dolgozni. Ez azt jelenti, hogy soha nem fáradsz bele a munkádba, mert folyamatosan lehetőséged van a fejlődésre és új dolgok kipróbálására," mondja Nikos.

Ő és munkatársai mindannyian büszkén tekintenek vissza a JYSK Görögországban töltött első három évére, de bár a JYSK nem olyan régen nyitotta az első áruházat, sok minden megváltozott már.

"Kezdetben csak négy áruházunk volt, és sok mindent meg kellett oldanunk az út során. Most minden sokkal szervezettebb, ami a JYSK-et még erősebbé teszi Görögországban," mondja Vangelis.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Szerte a világon: a JYSK az FSC-t választja, kerti rendezvény Spanyolországban és új gyümölcsöskert Horvátországban

19/04/2024 - Időnként összegyűjtjük a közelmúlt eseményeit és tevékenységeit néhány JYSK-országból. Tekintsd meg a legújabbakat itt.

Customer Service meeting

A fő cél a boldog ügyfelek

08/04/2024 - 2024 márciusában ügyfélszolgálati vezetők e találkoztak Magyarországon, hogy még jobb szolgáltatást biztosítsanak a JYSK ügyfeleinek.

Germany

A JYSK két születésnapot ünnepel egy év alatt

02/04/2024 - Idén a JYSK 45 éve van jelen a piacon, és ezzel egy időben a JYSK Németország 40 éves évfordulóját ünnepli.

Hozzászólás

A sértő hangnemet kerüljétek

About JYSK

Careers

JYSK Head Office