Skip to main content

ZANIMLJIVOSTI IZ RAZLIČITIH ZEMALJA: TRČANJE, IGRE I NAGRADE

Datum: 19/10/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: People

Povremeno napravimo pregled najnovijih događaja i aktivnosti iz nekih zemalja JYSKa Nordic. Pogledajte ih ovdje.

Poljska

Zanimljivosti

Na nogometnom turniru "triju velikana središnje Poljske" za zaposlenike u skladištima jedan je JYSKov tim odnio pobjedu, a drugi osvojio peto mjesto. Oba su tima iz Radomska u Poljskoj. JYSK, IKEA i Kaufland začetnici su ideje o održavanju turnira.

Finska

Svo osoblje u prodaji i upravi okupilo se u Tamperi u Finskoj na proslavi JYSKovih nagrada za 2018. Da bi svi zaposlenici mogli sudjelovati, sve trgovine u Finskoj bile su zatvorene dan nakon proslave.

Irska

Zanimljivosti

Osniva se JYSKov tim u Irskoj te se zapošljavaju prvi članovi osoblja. Otvaranje prvih dviju trgovina u Irskoj najavljeno je za travanj 2019. Slijeva nadesno: Jenny Johnston, Sales & Marketing Manager (voditeljica odjela prodaje i marketinga); Karen Østergaard, Retail Operational Manager (operativna voditeljica maloprodaje); Head of Retail (voditelj maloprodaje); i Kateryna Babenko, Regional HR Manager Nordic (regionalna voditeljica odjela za ljudske resurse, Nordic).

Ujedinjeno Kraljevstvo

Zanimljivosti

Svi zaposlenici u Ujedinjenom Kraljevstvu nedavno su sudjelovali na JYSKovim igrama. Mješoviti timovi iz cijele zemlje okupili su se kako bi odmjerili snage u nizu fizičkih izazova, kao što su streličarstvo, bacanje sjekire i ljudski stolni nogomet.

Danska

Zanimljivosti

U skladu s tradicijom 110 zaposlenika iz sjedišta u Aarhusu u Danskoj sudjelovalo je u DHL-ovoj utrci štafeta, najvećoj štafetnoj utrci na svijetu. JYSKovih 19 timova trkača i 3 tima hodača savladali su rutu od 5 kilometara.

Mađarska

Zanimljivosti

Nikoletta Raschné Ferenc, Store Manager (voditeljica trgovine), i njezin tim iz Egera u Mađarskoj ostvarili su dobre rezultate protekle financijske godine i postali jedna od 10 najboljih JYSKovih trgovina u Mađarskoj. Svih 10 najboljih voditelja trgovine dobili su službeni automobil na godinu dana.

PODIJELITE SVOJU PRIČU

Slobodno nam pošaljite svoju ideju za priču na GOJYSK@JYSK.com.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Diljem svijeta: JYSK bira FSC, garden event u Španjolskoj i gradski voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vrijeme se prisjetimo aktivnosti koje su se odvile u različitim JYSK zemljama. Ovo su najnovije.

JYSKov prvi urbani voćnjak u Hrvatskoj

JYSKov prvi javni urbani voćnjak u Hrvatskoj

15/04/2024 - Inspiriran uspješnim primjerima urbanog vrtlarstva u Danskoj, JYSK je podržao sadnju prvog urbanog voćnjaka u dvorištu Osnovne škole Nikole Hribara u Velikoj Gorici.

Customer Service meeting

Zadovoljni kupci su naš glavni cilj

08/04/2024 - U ožujku 2024. Customers Service Manageri su se sastali u Mađarskoj kako bi osigurali još bolju uslugu JYSKovim kupcima.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office