Skip to main content

Vratili su se u Bugarsku kako bi promijenili stvari

Datum: 18/12/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Careers & HR , People

jkn
Rosen Uzunov radi kao IT Specialist (IT stručnjak) u distribucijskom centru u Bozhurishtu.


Bugari Rosen Uzunov i Alexander Stoykov iskusili su život u Danskoj, zbog čega je važna njihova uloga u izgradnji novog distribucijskog centra u Bozhurishtu.

Kada je Rosen Uzunov u travnju 2018. odrađivao svoj prvi radni dan kao zaposlenik JYSKa, distribucijski centar u Bozhurishtu još je bio u izgradnji.

jhg
Rosen Uzunov radi na svemu u Bozhurishtu, od mreže do hardvera.

Od tada se mnogo toga dogodilo, a na radnom mjestu IT Specialista Rosen je bio važan dio izgradnje IT infrastrukture novog distribucijskog centra.

"Mislim da sam radio gotovo na svemu, od CCTV-a (televizijska kamera zatvorenog kruga) i mreže do hardvera, a pazio sam i na ožičenje kako bih bio siguran da ću znati nešto o tome jer će možda dobro doći", objašnjava Rosen.

Prije povratka u Bugarsku živio je tri godine u Danskoj gdje je studirao IKT inženjerstvo (informacijske i komunikacijske tehnologije) na Sveučilištu VIA u Horsensu i doista je sretan što svoje znanje o Danskoj i danskoj kulturi može primijeniti na radnom mjestu u Bozhurishtu.

JYSK ili IBM

Nakon povratka u Bugarsku dobio je ponude za posao u JYSKu i IBM-u, ali nije požalio što je odabrao JYSK.

"Zaista sam zadovoljan svojim poslom ovdje. Svakog jutra kad se probudim, veselim se odlasku na posao. Zabavljam se s kolegama i sudjelujem u izgradnji nečeg zaista zanimljivog", kaže Rosen.

Također je sretan što radeći za dansku tvrtku može primijeniti svoje znanje o Danskoj i danskoj kulturi u Bugarskoj.

"Mnogi mladi napuštaju Bugarsku i više se ne vraćaju. Smatram da mogu nešto promijeniti ako se vratim", kaže Rosen.

Nema žaljenja

Bugarska
Alexander Stoykov živio je u Danskoj osam godina prije nego što se
vratio u Bozhurishte.

Njegova priča slična je onoj njegovog kolege u planiranju Rosena Uzunova.

Nakon što je osam godina živio u Danskoj i većinom radio za Lego, Alexander Stoykov vratio se živjeti u Bugarsku i raditi u Bozhurishtu.

Volim Dansku zbog svega što mi je dala tijekom mojeg boravka. Premda je bilo teško naviknuti se na vrijeme i jezik, vrijedilo je zbog svih iskustava koje sam stekao. Zbog određenih okolnosti prošle godine odlučio sam se vratiti svojim korijenima i iskoristiti stečeno znanje i vještine. JYSK u Danskoj bio mi je poznat kao tvrtka sa savršenom ravnotežom cijene, kvalitete i usluge i nisam požalio što sam se vratio u Bugarsku da bih radio za JYSK", objašnjava Alexander.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Diljem svijeta: JYSK bira FSC, garden event u Španjolskoj i gradski voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vrijeme se prisjetimo aktivnosti koje su se odvile u različitim JYSK zemljama. Ovo su najnovije.

JYSKov prvi urbani voćnjak u Hrvatskoj

JYSKov prvi javni urbani voćnjak u Hrvatskoj

15/04/2024 - Inspiriran uspješnim primjerima urbanog vrtlarstva u Danskoj, JYSK je podržao sadnju prvog urbanog voćnjaka u dvorištu Osnovne škole Nikole Hribara u Velikoj Gorici.

Customer Service meeting

Zadovoljni kupci su naš glavni cilj

08/04/2024 - U ožujku 2024. Customers Service Manageri su se sastali u Mađarskoj kako bi osigurali još bolju uslugu JYSKovim kupcima.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office