Skip to main content

Novosti našeg glavnog izvršnog direktora: Još jedna sjajna godina za JYSK

Datum: 17/09/2018

Author: ,

Kategorija: Sales Growth , Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, CEO & President of JYSK Nordic (glavni izvršni direktor i predsjednik JYSKa Nordic).

Više kupaca, brojne nove trgovine i sve veći promet učinili su financijsku godinu 2017./2018. (FY18) još jednom sjajnom godinom za JYSK Nordic.

Drage kolegice i kolege,

Iako je tek rujan, JYSK je već započeo novu godinu i siguran sam da svi vi već užurbano radite kako bi financijska godina 2019. bila jednako dobra kao 2018.

A financijska godina 2018. bila je sjajna.

Promet JYSKa Nordic povećao se za 10 posto nakon prilagodbe tečaja i iznosi 16,1 milijardu DKK, otvorili smo 82 nove trgovine, a broj kupaca povećao se za 6,7 milijuna na više od 64 milijuna.

To je sjajan razvoj i htio bih iskoristiti ovu priliku i zahvaliti svima vama na vrijednom radu i predanosti, koji su omogućili te sjajne rezultate.

Velike prilike pred nama

No čeka nas još puno posla.

Iako je 64 milijuna kupaca velik broj, pogled na kartu pokazuje da u zemljama u kojima JYSK Nordic ima trgovine živi 290 milijuna stanovnika.

To za nas predstavlja veliku priliku i ne bismo trebali biti zadovoljni dok sva kućanstva ne budu kupovala u JYSKu barem jednom godišnje, bilo u nekoj od naših fizičkih trgovina ili u webshopima.

To naravno ne možemo postići u samo jednom danu i od nas će iziskivati puno truda. Osim toga, važno je procijeniti kako se JYSKom upravlja danas i osmisliti strategiju za još uspješnije poslovanje u budućnosti.

Nova strategija

Razvijanje i provođenje nove strategije za JYSK jedna je od stvari na kojoj ću sa zadovoljstvom raditi u novoj financijskoj godini.

Želim naravno dobiti vrijedne informacije iz svih dijelova JYSKa da bismo osmislili najbolju moguću strategiju, no još više želim da ona zaživi u svakoj JYSKovoj trgovini, distribucijskom centru i uredu diljem svijeta.

To je nešto o čemu ćete čuti puno više kako se strategija bude razvijala.

Zasada, svi možete biti ponosni na sjajne rezultate koje smo postigli u financijskoj godini 2018. i na činjenicu da JYSK nastavlja rasti i privlačiti još više kupaca.

S poštovanjem,

Jan Bøgh
CEO & President of JYSK Nordic

Latest news

JYSKov prvi urbani voćnjak u Hrvatskoj

JYSKov prvi javni urbani voćnjak u Hrvatskoj

15/04/2024 - Inspiriran uspješnim primjerima urbanog vrtlarstva u Danskoj, JYSK je podržao sadnju prvog urbanog voćnjaka u dvorištu Osnovne škole Nikole Hribara u Velikoj Gorici.

Customer Service meeting

Zadovoljni kupci su naš glavni cilj

08/04/2024 - U ožujku 2024. Customers Service Manageri su se sastali u Mađarskoj kako bi osigurali još bolju uslugu JYSKovim kupcima.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio trgovinu i JYSKov ured u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjeta Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKov ured, koji se nalazi u sklopu trgovine u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office