Skip to main content

Novinarima i blogerima predstavljeni JYSKovi novi trendovi

Datum: 07/09/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: People , Product Assortment

JYSK je odabranoj skupini u ponedjeljak 27. kolovoza predstavio nove trendove u hotelu Ferdinand u Aarhusu u Danskoj.

Rikke blæsild
Rikke Blæsild, Range & Design Manager (voditeljica za asortiman i dizajn) goste je provela kroz razne apartmane.

Posebnu skupinu novinara i blogera pozvanih na predstavljanje novih trendova u JYSKu u hotel Ferdinand u Aarhusu dočekali su kava, različite vrste ukusnih kolača i rashlađeni pjenušac.

To je prvi takav događaj u Danskoj i gosti su mogli doživjeti tri nova trenda u JYSKu: Human Nature, Creative Mind i The Thinker kao i dva trenda iz prethodne sezone u pet apartmana malog hotela.

Nakon kratke dobrodošlice, Rikke Blæsild, Range & Design Manager u JYSKu provela je uzvanike kroz apartmane koji su dizajnirani i ukrašeni u skladu s pojedinim trendom.

„Stvarno je bilo lijepo gostima pokazati apartmane koji su im se uistinu i svidjeli. Mogli su dodirnuti proizvode i sami ih i isprobati. Tako su i oni postali dijelom doživljaja što se odrazilo i kroz njihov angažman u samom događaju”, rekla je Rikke.

Poučan uspjeh

Gosti su nakon obilaska mogli i sami razgledavati apartmane. Predstavnicima JYSKa mogli su postavljati pitanja te fotografirati za društvene mreže i blogove.

„Snimljeno je puno fotografija, a neki blogeri su radili i prijenose uživo na Instagramu. Blogeri su doprli do ukupno više od 400.000 pratitelja. To je svakako vrlo pozitivna promocija JYSKa osobama koje zanima dizajn interijera” kaže Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager (voditelj odjela za komunikacije i odnose s javnosti).

JYSK u hotelu Ferdinand​​​​​

  • JYSK je opremio pet malih apartmana u hotelu Ferdinand u Aarhusu u Danskoj.
  • Svi zainteresirani mogu unajmiti apartmane na hotelferdinand.dk.

Osim pozitivnih referenci tim koji je organizirao ovaj događaj stekao je i puno korisnog iskustva. To će iskustvo moći podijeliti sa svojim kolegama u drugim zemljama i upotrijebiti kod budućih događaja.

„Događaj je bio poučan uspjeh za sve sudionike. Kada smo ga pripremali, nismo znali što nas očekuje. Po prvi puta smo u Danskoj isprobali takav događaj. Sada želimo napraviti još više stoga ovo neće biti posljednji takav događaj u Danskoj” rekao je Martin.

U NASTAVKU MOŽETE POGLEDATI VIDEOZAPIS DOGAĐAJA:

Latest news

Aleš Kisý

Moje šeste Paraolimpijske igre

27/03/2024 - Do početka Paraolimpijskih igara u Parizu ostalo je još 5 mjeseci, a češki osvajač paraolimpijske medalje Aleš Kisý intenzivno se priprema za svoje šeste Paraolimpijske igre.

JYSK podržao Plastic free inicijativu

JYSK Hrvatska podržao Plastic free Croatia inicijativu

20/03/2024 - Zahvaljući angažmanu zaposlenika i primjeni plastic free pravila u uredu, JYSK Hrvatska je službeno podržao Plastic free Croatia inicijativu. 

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenika

19/03/2024 - JYSK Italija je 26. veljače pokrenuo prvi District Manager Trainee program u svom glavnom uredu u Milanu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office