Skip to main content

Novi videozapis o sastavljanju s fokusom na važne detalje

Datum: 14/01/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Attractive Stores , Product Quality & Safety

Torben Ladefoged Gjørret
Torben Ladefoged Gjørret radi u JYSKu kao Quality Assurance Specialist (stručnjak za osiguranje kvalitete) od siječnja 2018.

Kako bi kupci uvijek imali odlična iskustva u JYSKu, ključno je pravilno sastavljanje izložbenog namještaja.

Komode koje su niže na sredini, ladičari koji nisu namješteni ili nemaju ručke tek su neki od primjera kako loše sastavljen namještaj može dovesti do lošeg iskustva kupaca.

Stoga je ključno da izložbeni modeli u trgovinama budu točno sastavljeni i namješteni. To vrijedi i u domu kupaca ako želimo da u potpunosti budu zadovoljni namještajem koji su sami sastavili.

"Na razne načine radimo na pojednostavnjenju sastavljanja i namještanja JYSKova namještaja", objašnjava Torben Ladefoged Gjørret, Quality Assurance Specialist.

"Prije svega, konstrukcija namještaja mora biti ispravna. Mora se moći jednostavno sastaviti, a broj različitih nosača mora biti što manji. Osim toga, priručnik za sastavljanje mora biti čitak i razumljiv", kaže Torben i dodaje:

"Kada je riječ o priručnicima za sastavljanje, unijeli smo mnogo promjena. Primjerice, dizajnirali smo vlastite predloške i crteže alata, stoga priručnici, osim što su informativni i razumljivi, imaju i lijep i jedinstven izgled. Za to smo dobili mnogo pozitivnih povratnih informacija."

Kako bi olakšali sastavljanje, odjel Compliance & Quality (sukladnost i kontrola kvalitete) izradio je novi videozapis sa smjernicama za pravilno sastavljanje i namještanje namještaja.

Sastavlja sve

Torben Ladefoged Gjørret

  • 1988. – 1991. Woodworker Apprentice (stolarski pripravnik) (QuistFurn A/S)
  • 1991. – 2002. Product Developer (razvijatelj proizvoda), zatim Production Manager (voditelj proizvodnje) (QuistFurn A/S)
  • 2002. – 2004. Product and Production Supporter (pomoćnik za proizvode i proizvodnju) (Velfac A/S)
  • 2004. – 2017. Product Development Manager (voditelj razvoja proizvoda) (Interstil)
  • od siječnja 2018. – Quality Assurance Specialist u JYSKu

Još jedan važan element je taj što Torben ili netko od njegovih kolega s odjela Quality detaljno pregledavaju sve nove komade namještaja prije nego što budu prihvaćeni kao dio JYSKova asortimana. Tijekom tog procesa osiguravaju i pravilnu izradu namještaja te ispunjavanje JYSKovih zahtjeva u pogledu kvalitete proizvoda.

"Sastavljanje je dio tog procesa. To je jedini način kojim se može osigurati točnost i razumljivost svih koraka u priručniku za sastavljanje", kaže Torben.

Čim prva pošiljka namještaja stigne u naše distribucijske centre, provodimo kontrolu kvalitete i testno sastavljanje. Dok to ne učinimo, ništa ne šaljemo u naše trgovine", kaže Torben.

Zajedno s videozapisom za koji se nada da će svi JYSKovi zaposlenici imati vremena pogledati, to su neke od aktivnosti kojima se smanjuje broj pritužbi i poziva korisničkoj službi.

Torben je vrlo zadovoljan što je videozapis dostupan i široj publici putem web-mjesta GOJYSK.com.

"Videozapis sadržava savjete od kojih svi mogu imati koristi, a svakako je u interesu JYSKa da kupcima što više pojednostavi sastavljanje JYSKova namještaja. To je prednost i za naše kupce i za JYSK", kaže Torben.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Diljem svijeta: JYSK bira FSC, garden event u Španjolskoj i gradski voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vrijeme se prisjetimo aktivnosti koje su se odvile u različitim JYSK zemljama. Ovo su najnovije.

JYSKov prvi urbani voćnjak u Hrvatskoj

JYSKov prvi javni urbani voćnjak u Hrvatskoj

15/04/2024 - Inspiriran uspješnim primjerima urbanog vrtlarstva u Danskoj, JYSK je podržao sadnju prvog urbanog voćnjaka u dvorištu Osnovne škole Nikole Hribara u Velikoj Gorici.

Customer Service meeting

Zadovoljni kupci su naš glavni cilj

08/04/2024 - U ožujku 2024. Customers Service Manageri su se sastali u Mađarskoj kako bi osigurali još bolju uslugu JYSKovim kupcima.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office