Skip to main content

Nova oprema znači bolje i djelotvornije čišćenje

Datum: 07/01/2019

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Kategorija: Attractive Stores , People

Što manje vremena potrošite na čišćenje, to više vremena ostaje za kupce. To je stvarnost trgovina JYSK, koje su tepihe zamijenile drvenim podovima.

gulvmoppe

Sve više trgovina JYSK zamjenjuje tepihe drvenim podovima – bilo u sklopu provedbe novog koncepta trgovine 3.0 ili kao nadogradnja postojećeg koncepta trgovine 2.0. Danas oko 280 trgovina ima drvene podove, a slijedi ih još mnogo. Uz to, gotovo sve trgovine u gradovima imaju drvene podove.

Svjetlo, skandinavski izraz novog koncepta trgovine 3.0 dobro su prihvatili i kupci i kolege iz tvrtke JYSK i koncept će se s vremenom uvesti u sve trgovine. No novi koncept postavlja i nove zahtjeve za čišćenje, a stoga je potrebna i nova oprema.

„Novi koncept trgovine sa stilom trgovinu čini vrlo uočljivom, a to postavlja visok standard – također i što se tiče čišćenja trgovine“, rekao je Mads Skovgaard, Store Manager Trainee (pripravnik za voditelja trgovine) u Vibyju u Danskoj.

Trgovina u Vibyju jedna je od prvih trgovina koje su uvele novi koncept trgovine 3.0 ljeta 2018. Tim je od tada ispitao novu opremu za čišćenje: mop za suho čišćenje, stroj za čišćenje podova i usisivač.

Djelotvornost i dobar rezultat

Nova oprema za čišćenje dobro je primljena u Vibyju.

„Glava mopa za suho čišćenje odgovara širini redova, što ga čini brzim i učinkovitim. Mop hvata prašinu i prljavštinu bez uporabe vode“, kaže Mads dok pokazuje kako se brzo kreće po trgovini.

Gulvvaskemaskine
Mads s novim strojem za čišćenje podova.

Usisivač je Madsov omiljeni: „Novi usisivač daleko je bolji od onoga koji smo prije imali. Njime se lakše upravlja, a kotačići olakšavaju povlačenje po trgovini. Funkcija uvlačenja kabela također je bolja, a usisivač je tiši, što je velika prednost ako su kupci u trgovini“, rekao je.

Čišćenje poda oduzima malo više vremena, no potrebno je samo jednom tjedno.

„Dobili smo novi stroj za čišćenje podova. Kad naučite njegove brojne značajke, njime se lako rukuje, a rezultat je vrlo dobar.“

Više vremena za kupca

Iako čišćenje podova traje, trgovina općenito troši manje vremena na čišćenje nego prije provedbe koncepta trgovine 3.0.

„Činjenica da štedimo vrijeme na čišćenju daje nam više vremena za kupce, što je najvažnije. Istodobno mislim da su rezultati čišćenja bolji – trgovina zaista izgleda lijepo“, rekao je Mads.

Latest news

JYSKov prvi urbani voćnjak u Hrvatskoj

JYSKov prvi javni urbani voćnjak u Hrvatskoj

15/04/2024 - Inspiriran uspješnim primjerima urbanog vrtlarstva u Danskoj, JYSK je podržao sadnju prvog urbanog voćnjaka u dvorištu Osnovne škole Nikole Hribara u Velikoj Gorici.

Customer Service meeting

Zadovoljni kupci su naš glavni cilj

08/04/2024 - U ožujku 2024. Customers Service Manageri su se sastali u Mađarskoj kako bi osigurali još bolju uslugu JYSKovim kupcima.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio trgovinu i JYSKov ured u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjeta Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKov ured, koji se nalazi u sklopu trgovine u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office