Skip to main content

MYCAREER upravlja vašim osobnim razvojem

Datum: 11/01/2019

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: Careers & HR , People , Technology

Mobilna verzije platforme MYCAREERNa početku 2019. svi zaposlenici JYSKa dobit će pristup digitalnoj platformi MYCAREER za upravljanje planom osobnog razvoja.

"Osobno me iznenadila iskoristivost platforme MYCAREER, koja se jednostavno pokreće i upotrebljava tijekom radnog dana. Instalirao sam aplikaciju na mobilnom telefonu i stoga imam mogućnost pratiti i ocjenjivati svoj vlastiti razvoj i razvoj kolega, gdje god se nalazio."

To je ocjena Tuomasa Oksanena, koji je Store Manager (voditelj trgovine) u Ouluu (Ritaharju), Finska. Od listopada 2018. testirao je platformu MYCAREER za pomoć u planovima osobnog razvoja u njegovoj trgovini.

Edyta
Edyta Szleser, Sales Assistant (asistent prodaje) iz Elka u Poljskoj.

I Edyta Szleser, Sales Assistant iz Elka u Poljskoj testirala je MYCAREER. Edyta i Tuomas slažu se da im je MYCAREER planove osobnog razvoja učinio jednostavnijima i učinkovitijima.

"Svakodnevno se koristim sustavom za postavljanje ciljeva za aktivnosti u trgovini i individualni razvoj. Jasno mogu vidjeti gdje ću ostvariti svoje ciljeve, a gdje moram više raditi na njihovu ostvarenju", kaže Edyta.

Tuomas
Tuomas Oksanen, Store Manager u Ouluu (Ritaharju), Finska.

Dostupna uvijek

Od ožujka 2019. platforma MYCAREER postat će dostupna svim njihovim kolegama u JYSKu, a prema mišljenju Tuomasa i Edyte, mogu se veseliti novom i mobilnom sustavu za pomoć tijekom radnog dana.

"MYCAREER je veliki napredak u području povratnih informacija i razgovora o planovima razvoja. Sada mogu jednostavno postaviti ciljeve za svoje zaposlenike, uvijek imati pregled razvoja i pružiti im povratne informacije", kaže Toumas.

Platforma MYCAREER dostupna je bilo gdje i bilo kada zaposlenici žele. To je zato što je sustav dostupan na svim uređajima pa tako i na pametnom telefonu.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Diljem svijeta: JYSK bira FSC, garden event u Španjolskoj i gradski voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vrijeme se prisjetimo aktivnosti koje su se odvile u različitim JYSK zemljama. Ovo su najnovije.

JYSKov prvi urbani voćnjak u Hrvatskoj

JYSKov prvi javni urbani voćnjak u Hrvatskoj

15/04/2024 - Inspiriran uspješnim primjerima urbanog vrtlarstva u Danskoj, JYSK je podržao sadnju prvog urbanog voćnjaka u dvorištu Osnovne škole Nikole Hribara u Velikoj Gorici.

Customer Service meeting

Zadovoljni kupci su naš glavni cilj

08/04/2024 - U ožujku 2024. Customers Service Manageri su se sastali u Mađarskoj kako bi osigurali još bolju uslugu JYSKovim kupcima.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office