Skip to main content

MYCAREER upravlja vašim osobnim razvojem

Datum: 11/01/2019

Autor: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: Careers & HR , People , Technology

Mobilna verzije platforme MYCAREERNa početku 2019. svi zaposlenici JYSKa dobit će pristup digitalnoj platformi MYCAREER za upravljanje planom osobnog razvoja.

"Osobno me iznenadila iskoristivost platforme MYCAREER, koja se jednostavno pokreće i upotrebljava tijekom radnog dana. Instalirao sam aplikaciju na mobilnom telefonu i stoga imam mogućnost pratiti i ocjenjivati svoj vlastiti razvoj i razvoj kolega, gdje god se nalazio."

To je ocjena Tuomasa Oksanena, koji je Store Manager (voditelj trgovine) u Ouluu (Ritaharju), Finska. Od listopada 2018. testirao je platformu MYCAREER za pomoć u planovima osobnog razvoja u njegovoj trgovini.

Edyta
Edyta Szleser, Sales Assistant (asistent prodaje) iz Elka u Poljskoj.

I Edyta Szleser, Sales Assistant iz Elka u Poljskoj testirala je MYCAREER. Edyta i Tuomas slažu se da im je MYCAREER planove osobnog razvoja učinio jednostavnijima i učinkovitijima.

"Svakodnevno se koristim sustavom za postavljanje ciljeva za aktivnosti u trgovini i individualni razvoj. Jasno mogu vidjeti gdje ću ostvariti svoje ciljeve, a gdje moram više raditi na njihovu ostvarenju", kaže Edyta.

Tuomas
Tuomas Oksanen, Store Manager u Ouluu (Ritaharju), Finska.

Dostupna uvijek

Od ožujka 2019. platforma MYCAREER postat će dostupna svim njihovim kolegama u JYSKu, a prema mišljenju Tuomasa i Edyte, mogu se veseliti novom i mobilnom sustavu za pomoć tijekom radnog dana.

"MYCAREER je veliki napredak u području povratnih informacija i razgovora o planovima razvoja. Sada mogu jednostavno postaviti ciljeve za svoje zaposlenike, uvijek imati pregled razvoja i pružiti im povratne informacije", kaže Toumas.

Platforma MYCAREER dostupna je bilo gdje i bilo kada zaposlenici žele. To je zato što je sustav dostupan na svim uređajima pa tako i na pametnom telefonu.

Latest news

Torben Ladefoged Gjørret

Novi videozapis o sastavljanju s fokusom na važne detalje

14/01/2019 - Da bi kupci uvijek imali odlična iskustva u JYSKu, ključno je pravilno sastavljanje izložbenog namještaja

Pregled platforme MYCAREER

MYCAREER upravlja vašim osobnim razvojem

11/01/2019 - Na početku 2019. svi zaposlenici JYSKa dobit će pristup digitalnoj platformi MYCAREER za upravljanje planom osobnog razvoja.

Preview December

NAJBOLJE OD OZNAKE #GOJYSK – prosinac 2018.

09/01/2019 - Pogledajte neke od najboljih objava na Instagramu prošlog mjeseca.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office