Skip to main content
Worldmap

Lars Larsen želi udvostručiti JYSK

Datum: 14/09/2017

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Expansion , Strategy

JYSK je dosegao broj od 2500 trgovina, ali vlasnik i osnivač Lars Larsen želi tu brojku udvostručiti diljem svijeta.

Lars Larsen
Lars Larsen ima velike ambicije za JYSK u budućnosti.


Njegov je san u dogledno vrijeme udvostručiti broj trgovina, sa 2500 na 5000, i to na globalnoj razini. Već u narednih pet godina cilj je otvoriti najmanje 700 novih trgovina.

Tako su barem kazali vlasnik i osnivač JYSKa, Lars Larsen, i CEO (izvršni direktor) JYSK Nordic, Jan Bøgh, u velikom intervjuu za danski poslovni časopis Finans.

„Vlak koji se kreće tolikom brzinom ne smije se zaustavljati. Treba mu dodati još pogona. Zabavno je stvarati nešto novo. A kada se jednom uspori, vlaku dugo treba da ponovno ubrza. Zato ne smijemo usporavati. A gospodarske nam prilike dopuštaju da isprobamo nešto novo”, kazao je Lars Larsen za časopis Finans.

JYSK U SVIJETU

Do 2017. JYSK je otvorio 2500 trgovina.

U trgovinama zapošljavamo više od 21 000 ljudi.

Kupovina u JYSKu dostupna je u 48 država.

JYSK se širi diljem svijeta

Uz iznimku Irske i najmanjih država Luksemburga i Lihtenštajna, JYSK danas ima trgovine duž čitave Europe. Trenutačni cilj JYSKa jest širenje na globalnoj razini.

„Definitivno nas želim vidjeti diljem čitavog svijeta, sada kada smo pokrili Europu. Moj je san da JYSK postane dostupan diljem svijeta”, kazao je Lars Larsen za časopis Finans.

Prema riječima Jana Bøgha, JYSK Nordic trenutačno istražuje mogućnosti širenja na tržište Izraela te dodatnih širenja u Aziji.

Pored toga, JYSKova njemačka tvrtka, DÄNISCHES BETTENLAGER, trenutačno ulazi na tržište Južne Amerike, gdje će se najvjerojatnije krenuti od Čilea.

Larsen ostaje tamo gdje jest

Nitko ne zna hoće li se udvostručenje broja JYSKovih trgovina dogoditi s Larsom Larsenom na čelu Uprave. Međutim, on nema namjeru odstupiti od te pozicije u JYSKu.

„To će se dogoditi samo ako izgubim interes. Strast je i dalje moj glavni pokretač, pa ne vidim razloga zašto bih išta mijenjao. Ostat ću na toj poziciji još mnogo godina, sve dok mi to zdravlje bude dopuštalo”, kazao je Lars Larsen za časopis Finans.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Diljem svijeta: JYSK bira FSC, garden event u Španjolskoj i gradski voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vrijeme se prisjetimo aktivnosti koje su se odvile u različitim JYSK zemljama. Ovo su najnovije.

JYSKov prvi urbani voćnjak u Hrvatskoj

JYSKov prvi javni urbani voćnjak u Hrvatskoj

15/04/2024 - Inspiriran uspješnim primjerima urbanog vrtlarstva u Danskoj, JYSK je podržao sadnju prvog urbanog voćnjaka u dvorištu Osnovne škole Nikole Hribara u Velikoj Gorici.

Customer Service meeting

Zadovoljni kupci su naš glavni cilj

08/04/2024 - U ožujku 2024. Customers Service Manageri su se sastali u Mađarskoj kako bi osigurali još bolju uslugu JYSKovim kupcima.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office