Skip to main content
Worldmap

Ο Lars Larsen θέλει να διπλασιάσει τα καταστήματα JYSK

Ημερομηνία: 14/09/2017

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Κατηγορία: Expansion , Strategy

Η JYSK έφτασε τα 2.500 καταστήματα, αλλά το όνειρο του ιδιοκτήτη και ιδρυτή της εταιρείας Lars Larsen είναι να διπλασιάσει τον αριθμό των καταστημάτων παγκοσμίως.

Lars Larsen
Ο Lars Larsen έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την JYSK στο μέλλον.


Το όνειρό μας είναι να διπλασιάσουμε σταδιακά το συνολικό αριθμό των καταστημάτων από 2.500 σε 5.000 σε παγκόσμια κλίμακα. Ήδη ο στόχος για την επόμενη πενταετία είναι να ανοίξουμε τουλάχιστον 700 νέα καταστήματα.

Αυτά δήλωσε ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της JYSK, Lars Larsen, μαζί με τον CEO της JYSK Nordic, Jan Bøgh, σε μια μεγάλη συνέντευξη στο επιχειρηματικό μέσο Finans της Δανίας.

"Η πορεία ενός τρένου που τρέχει με υψηλή ταχύτητα δεν πρέπει να ανακόπτεται. Αντίθετα, πρέπει να προσθέτεις κι άλλο καύσιμο. Η δημιουργία νέων πραγμάτων προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Αν επιβραδύνει το τρένο, χρειάζεται πολύς χρόνος για να αναπτύξει ξανά ταχύτητα. Γι' αυτό πρέπει να διατηρούμε υψηλές ταχύτητες. Και έχουμε τα οικονομικά μέσα για να δοκιμάσουμε κάτι νέο", δηλώνει ο Lars Larsen στην Finans.

Η JYSK ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  • Το 2017 η JYSK έφτασε τα 2.500 καταστήματα.
  • Στα καταστήματά μας απασχολούνται περισσότεροι από 21.000 άνθρωποι.
  • Μπορείς να κάνεις αγορές από την JYSK σε 48 χώρες.

Η JYSK γίνεται παγκόσμια

Με εξαίρεση την Ιρλανδία και τα μικρά σε έκταση κράτη του Λουξεμβούργου και του Λίχτενσταϊν, η JYSK έχει επί του παρόντος καταστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η νέα μας φιλοδοξία είναι η ανάπτυξη της JYSK σε παγκόσμια κλίμακα.

"Τώρα που έχουμε πλέον καλύψει την Ευρώπη, θέλω σίγουρα να μας δω να επεκτεινόμαστε παγκοσμίως. Το όνειρό μου είναι να δω την JYSK να αποκτά παγκόσμια παρουσία", δηλώνει ο Lars Larsen στην Finans.

Σύμφωνα με τον Jan Bøgh, η JYSK Nordic διερευνά επί του παρόντος τις πιθανότητες δημιουργίας επιχειρηματικής παρουσίας στο Ισραήλ και περαιτέρω επέκτασης στην Ασία.

Επιπλέον, η γερμανική εταιρεία της JYSK, DÄNISCHES BETTENLAGER, βρίσκεται σε διαδικασία εισόδου στην αγορά της Νοτίου Αμερικής, με τη Χιλή να αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα την πρώτη στάση.

Ο Larsen παραμένει στη θέση του

Κανένας δεν γνωρίζει αν ο διπλασιασμός των καταστημάτων JYSK θα γίνει με τον Lars Larsen ως πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου. Ωστόσο, δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί από τον ρόλο του ενεργού προέδρου του Δ.Σ. της JYSK.

"Αυτό θα συμβεί μόνο αν χάσω το ενδιαφέρον μου. Το πάθος εξακολουθεί να είναι η κινητήρια δύναμή μου και δεν βλέπω κανέναν λόγο να αλλάξει κάτι. Θα παραμείνω για πολλά χρόνια ακόμη, για όσο το επιτρέπει η υγεία μου", λέει ο Lars Larsen στην Finans.

Latest news

Germany

Η JYSK γιορτάζει δύο γενέθλια μέσα σε έναν χρόνο

02/04/2024 - Φέτος, η JYSK δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια και ταυτόχρονα η JYSK Γερμανίας γιορτάζει τα 40 χρόνια της.

Aleš Kisý

Η έκτη μου Παραολυμπιάδα

27/03/2024 - 5 μήνες πριν την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ο Aleš Kisý, Τσέχος παραολυμπιονίκης, προετοιμάζεται για τους έκτους του Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

Η JYSK Ιταλίας επενδύει στην ανάπτυξη των εργαζομένων

19/03/2024 - Στις 26 Φεβρουαρίου, η JYSK Ιταλίας ξεκίνησε το πρώτο πρόγραμμα District Manager Trainee (DMT) στα Κεντρικά Γραφεία στο Μιλάνο.

Σύνταξη κριτικής

Θυμηθείτε να διατηρείτε κόσμιο ύφος :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office