Skip to main content

Νέος εξοπλισμός για καλύτερο και αποτελεσματικότερο καθαρισμό

Ημερομηνία: 07/01/2019

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Κατηγορία: Attractive Stores , People

Λιγότερος χρόνος για το καθάρισμα, περισσότερος χρόνος για τον πελάτη. Αυτή είναι η πραγματικότητα στα καταστήματα JYSK, που αντικατέστησαν τα χαλιά με ξύλινα δάπεδα.

gulvmoppe

Όλο και περισσότερα καταστήματα JYSK αντικαθιστούν τα χαλιά με ξύλινα δάπεδα, είτε στο πλαίσιο εφαρμογής του νέου concept καταστημάτων 3.0 είτε ως αναβάθμιση του υπάρχοντος concept καταστημάτων 2.0. Σήμερα, περίπου 280 καταστήματα διαθέτουν ξύλινα δάπεδα και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη. Σχεδόν όλα τα καταστήματα πόλεων διαθέτουν ξύλινα δάπεδα.

Η ελαφριά, σκανδιναβική εκδοχή του νέου concept καταστημάτων 3.0 κέρδισε τη θετική ανταπόκριση των πελατών και των συναδέλφων της JYSK και το concept θα εφαρμοστεί σταδιακά σε όλα τα καταστήματα. Όμως, το νέο concept θέτει και νέες απαιτήσεις για τον καθαρισμό, καθιστώντας απαραίτητη τη χρήση νέου εξοπλισμού.

«Το νέο, κομψό concept καταστημάτων κάνει τα καταστήματα πολύ όμορφα και θέτει νέα πρότυπα, ακόμη και στον καθαρισμό τους», λέει ο Mads Skovgaard, Store Manager Trainee στο Viby της Δανίας.

Το κατάστημα του Viby ήταν από τα πρώτα όπου εφαρμόστηκε το νέο concept καταστημάτων 3.0 το καλοκαίρι του 2018. Από τότε, η ομάδα του έχει καταφέρει να δοκιμάσει τον νέο εξοπλισμό καθαρισμού: Μια στεγνή σφουγγαρίστρα, ένα μηχάνημα καθαρισμού δαπέδων και μια ηλεκτρική σκούπα.

Αποτελεσματικότητα και θετικά αποτελέσματα

Ο νέος εξοπλισμός καθαρισμού αφομοιώθηκε καλά στο Viby.

«Η κεφαλή της στεγνής σφουγγαρίστρας χωράει στο πλάτος των διαδρόμων και έτσι είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Η σφουγγαρίστρα τραβάει τη σκόνη και τη βρομιά χωρίς να χρειάζεται νερό», λέει ο Mads, ενώ μας δείχνει πόσο γρήγορα μετακινείται στο κατάστημα.

Gulvvaskemaskine
Ο Mads και το νέο μηχάνημα καθαρισμού δαπέδου.

Η ηλεκτρική σκούπα είναι η αγαπημένη του Mads: «Η νέα ηλεκτρική σκούπα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη που είχαμε. Είναι πολύ ευκολότερη στον χειρισμό και με τις ρόδες της μετακινείται εύκολα στο κατάστημα. Επίσης, η λειτουργία μαζέματος του καλωδίου είναι καλύτερη και η σκούπα είναι πιο αθόρυβη. Μεγάλο πλεονέκτημα όταν έχουμε πελάτες στο κατάστημα», συνεχίζει.

Ο καθαρισμός του δαπέδου είναι λίγο απαιτητικότερος χρονικά, αλλά χρειάζεται μόνο περίπου μία φορά την εβδομάδα.

«Πήραμε και ένα νέο μηχάνημα για τον καθαρισμό του δαπέδου. Μόλις εξοικειωθείς με τις πολλές λειτουργίες του, είναι εύκολο στον χειρισμό και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.»

Περισσότερος χρόνος για τον πελάτη

Παρότι ο καθαρισμός των δαπέδων απαιτεί χρόνο, γενικά το κατάστημα αφιερώνει λιγότερο χρόνο στο κατάστημα απ' ό,τι πριν την εφαρμογή του concept καταστημάτων 3.0.

«Το γεγονός ότι κερδίζουμε χρόνο από το καθάρισμα, μας δίνει περισσότερο χρόνο για τους πελάτες, που είναι και το σημαντικότερο. Ταυτόχρονα, νομίζω πως τα αποτελέσματα του καθαρισμού είναι καλύτερα και το κατάστημα δείχνει πολύ ωραίο», λέει ο Mads.

Latest news

Germany

Η JYSK γιορτάζει δύο γενέθλια μέσα σε έναν χρόνο

02/04/2024 - Φέτος, η JYSK δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια και ταυτόχρονα η JYSK Γερμανίας γιορτάζει τα 40 χρόνια της.

Aleš Kisý

Η έκτη μου Παραολυμπιάδα

27/03/2024 - 5 μήνες πριν την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ο Aleš Kisý, Τσέχος παραολυμπιονίκης, προετοιμάζεται για τους έκτους του Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

Η JYSK Ιταλίας επενδύει στην ανάπτυξη των εργαζομένων

19/03/2024 - Στις 26 Φεβρουαρίου, η JYSK Ιταλίας ξεκίνησε το πρώτο πρόγραμμα District Manager Trainee (DMT) στα Κεντρικά Γραφεία στο Μιλάνο.

Σύνταξη κριτικής

Θυμηθείτε να διατηρείτε κόσμιο ύφος :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office