Skip to main content

Δημοσιογράφοι και blogger ξεναγούνται στις νέες τάσεις της JYSK

Ημερομηνία: 07/09/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Κατηγορία: People , Product Assortment

Τη Δευτέρα, 27 Αυγούστου, η JYSK παρουσίασε τις νέες τάσεις σε μια ειδική ομάδα ανθρώπων στο Ξενοδοχείο Ferdinand, στο Aarhus της Δανίας.

Rikke blæsild
Η Rikke Blæsild, Range & Design Manager της JYSK, ξενάγησε τους καλεσμένους στα διαμερίσματα.

Σερβιρίστηκαν καφές, λαχταριστά μπισκότα και παγωμένη σαμπάνια στους δημοσιογράφους και blogger που προσκλήθηκαν στο Ξενοδοχείο Ferdinand στο Aarhus, στην εκδήλωση για τις νέες τάσεις της JYSK.

Η εκδήλωση ήταν η πρώτη αυτού του είδους που έγινε στη Δανία και οι καλεσμένοι μπόρεσαν να βιώσουν τις τρεις νέες τάσεις της JYSK, Human Nature, Creative Mind και The Thinker, αλλά και δύο τάσεις από την προηγούμενη σεζόν, σε πέντε συνολικά μικρά διαμερίσματα του ξενοδοχείου.

Μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα, η Rikke Blæsild, Range & Design Manager της JYSK, ξενάγησε τους καλεσμένους στα διαμερίσματα, καθένα από τα οποία είναι σχεδιασμένο και διακοσμημένο σύμφωνα με μια ξεχωριστή τάση.

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία να ξεναγούμε τους καλεσμένους μας στα διαμερίσματα τα οποία άρεσαν πολύ σε όλους. Κάτι πολύ θετικό ήταν επίσης ότι μπορούσαν να αγγίξουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα. Οι καλεσμένοι συμμετείχαν ενεργά στην εμπειρία και αυτό ενίσχυσε τη δέσμευσή τους σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης», δήλωσε η Rikke.

Μια εκπαιδευτική επιτυχία

Μετά την ξενάγηση, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν μόνοι τους τα διαμερίσματα. Μπορούσαν επίσης να υποβάλουν ερωτήσεις σε εκπροσώπους της JYSK και να τραβήξουν φωτογραφίες για τα κοινωνικά μέσα και τα ιστολόγιά τους.

«Τραβήχτηκαν πολλές φωτογραφίες και ορισμένοι blogger μετέδωσαν και ζωντανά βίντεο στο Instagram. Συνολικά, οι blogger μοιράστηκαν αυτή την εμπειρία με περισσότερους από 400.000 follower. Αυτό αποτελεί φυσικά μια θετική προώθηση της JYSK προς τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων», δήλωσε ο Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager.

Η JYSK στο ξενοδοχείο Ferdinand​​​​​

  • Η JYSK επίπλωσε πέντε μικρά διαμερίσματα στο Ξενοδοχείο Ferdinand στο Aarhus της Δανίας.
  • Τα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση μέσω της διεύθυνσης hotelferdinand.dk.

Πέραν των θετικών αναφορών, η ομάδα που οργάνωσε την εκδήλωση απέκτησε επίσης πολύ χρήσιμες εμπειρίες, οι οποίες θα μπορούν να ανταλλαχθούν με συναδέλφους από άλλες χώρες και να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές εκδηλώσεις.

«Η εκδήλωση ήταν μια εκπαιδευτική επιτυχία για όλους. Κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης, δεν ξέραμε τι να περιμένουμε. Ήταν η πρώτη φορά που οργανώσαμε μια τέτοια εκδήλωση στη Δανία. Τώρα θέλουμε να οργανώσουμε και άλλες, οπότε σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία του είδους της στη Δανία», δήλωσε ο Martin.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

Latest news

Germany

Η JYSK γιορτάζει δύο γενέθλια μέσα σε έναν χρόνο

02/04/2024 - Φέτος, η JYSK δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια και ταυτόχρονα η JYSK Γερμανίας γιορτάζει τα 40 χρόνια της.

Aleš Kisý

Η έκτη μου Παραολυμπιάδα

27/03/2024 - 5 μήνες πριν την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ο Aleš Kisý, Τσέχος παραολυμπιονίκης, προετοιμάζεται για τους έκτους του Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

Η JYSK Ιταλίας επενδύει στην ανάπτυξη των εργαζομένων

19/03/2024 - Στις 26 Φεβρουαρίου, η JYSK Ιταλίας ξεκίνησε το πρώτο πρόγραμμα District Manager Trainee (DMT) στα Κεντρικά Γραφεία στο Μιλάνο.

Σύνταξη κριτικής

Θυμηθείτε να διατηρείτε κόσμιο ύφος :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office