Skip to main content
Norway photo

Vuoden 2018 joulutervehdys JYSKiltä

Päivämäärä: 20/12/2018

Kirjoittanut: Benedicte Loft Mortensen, Communications Coordinator

Kategoria: People

Haluamme nyt vuoden 2018 lähestyessä loppuaan välittää kaikille hyvän joulun ja onnellisen uuden vuoden toivotuksen JYSK-kollegoilta eri puolilla maailmaa – heidän omalla kielellään.

Vuosi on ollut jännittävä JYSKissä. Paljon on tapahtunut, ja monia monia virstanpylväitä on saavutettu.

Vain muutamia mainitaksemme: julkistimme jälleen ennätyksiä rikkovan tuloksen, monia uusia myymälöitä avattiin sekä kaksi uutta maata, Dubai (UAE) ja Thaimaa, lisättiin JYSKin kartalle.

Myös vuosi 2019 pitää sisällään monia uusia seikkailuja, joita kannattaa odottaa. Yksi niistä on JYSKin 40-vuotisjuhla, jonka kunniaksi toiminta laajenee Irlantiin. Mutta haluamme sitä ennen kiittää teitä kaikkia suurista ponnistuksista tänä vuonna. Emme voisi saavuttaa näitä tavoitteita ilman työlleen omistautuneita JYSK-kollegoja.

Toivomme, että nautitte alla olevasta videosta, jossa on monia luovia tervehdyksiä. Kaikille iloista joulua perheen ja ystävien parissa!

Latest news

Torben Ladefoged Gjørret

Uusi kokoonpanovideo, jossa keskitytään tärkeisiin yksityiskohtiin.

14/01/2019 - Jotta asiakkaat saisivat aina hienon kokemuksen käydessään JYSKissä, on tärkeää, että kaikki esittelyhuonekalut kootaan oikein

MYCAREER-ohjelman esittely

MYCAREER-ohjelmalla hallitse henkilökohtaista kehittymistäsi

11/01/2019 - Vuoden 2019 alusta kaikki JYSKin työntekijät saavat käyttöoikeuden MYCAREER-ohjelmaan, joka on digitaalinen tapa hallita heidän henkilökohtaista kehitysohjelmaansa.

Preview December

PARHAAT #GOJYSK-JULKAISUT – joulukuu 2018

09/01/2019 - Tutustu joihinkin viime kuun parhaista Instagram-julkaisuista.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office