Skip to main content

Uudet välineet parantavat ja tehostavat siivousta

Päivämäärä: 07/01/2019

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Kategoria: Attractive Stores , People

Asiakkaille jää enemmän aikaa, kun siivous nopeutuu. Näin on käynyt niissä JYSK-myymälöissä, joissa kokolattiamatot on korvattu puulattioilla.

gulvmoppe

Yhä useammassa JYSK-myymälässä kokolattiamatto on korvattu puulattialla – joko osana uuden myymäläkonsepti 3.0:n toteutusta tai päivitettäessä nykyistä myymäläkonsepti 2.0:aa. Tällä hetkellä noin 280 myymälässä on puulattiat ja tämä trendi jatkuu. Keskustamyymälöistä lähes kaikki ovat jo vaihtaneet puulattioihin.

Uuden myymäläkonsepti 3.0:n vaalea skandinaavinen ilme on saanut hyvän vastaanoton niin asiakkailta kuin JYSK-kollegoiltakin ja vähitellen se lanseerataan kaikkiin myymälöihin. Uusi konsepti tuo mukanaan uusia vaatimuksia myös siivouksen suhteen ja siksi uudet siivousvälineet ovat tarpeen.

"Uuden tyylikkään myymäläkonseptin myötä myymälästä tulee hyvin edustava, mikä asettaa vaatimukset korkealle – myös myymälän siivouksen suhteen", toteaa Mads Skovgaard, Tanskan Vibyssä työskentelevä Store Manager Trainee.

Vibyn myymälä oli ensimmäisten joukossa ottamassa käyttöön uutta myymäläkonsepti 3.0:aa kesällä 2018. Siitä saakka myymälätiimi on testannut uusia siivousvälineitä: kuivamoppia, lattiapesuria ja imuria.

Hyviä ja tehokkaita tuloksia

Uudet siivousvälineet on otettu Vibyssä hyvin vastaan.

"Kuivamoppi sopii hyvin käytävän leveyteen, minkä ansiosta siivous on nopeaa ja tehokasta. Pöly ja lika tarttuvat moppiin eikä vettä tarvita", selittää Mads ja näyttää, kuinka nopeasti myymälän moppaaminen onnistuu.

Gulvvaskemaskine
Mads ja uusi lattiapesuri

Madsin suosikki on imuri: "Uusi imuri on huomattavasti parempi kuin entinen. Sen ohjaaminen on helpompaa ja pyörät rullaavat helposti myymälässä. Myös imurin johto kelautuu sisään aiempaa paremmin ja imuri on hiljaisempi, mikä on suuri etu silloin, kun myymälässä on asiakkaita", hän kertoo.

Lattian siivous vie hieman aiempaa enemmän aikaa, mutta on tarpeen vain noin kerran viikossa.

"Olemme saaneet käyttöömme uuden lattiapesurin. Kun erilaisten ominaisuuksien käytön on oppinut, pesurin käsittely on helppoa ja lopputulos todella hyvä."

Enemmän aikaa asiakkaalle

Vaikka lattian pesu viekin aikaa, myymälässä kuluu yleisesti ottaen vähemmän aikaan siivoukseen kuin ennen myymäläkonsepti 3.0:n käyttöönottoa.

"Kun siivous nopeutuu, aikaa jää enemmän asiakkaille, mikä tietenkin on kaikkein tärkeintä. Samaan aikaan olen myös sitä mieltä, että siivoustulos näyttää paremmalta, ja myymälä on todella houkutteleva", Mads toteaa.

Latest news

Aleš Kisý

Kuudennet olympialaiset

27/03/2024 - Viisi kuukautta jäljellä ennen Paralympialaisten alkua Pariisissa, Aleš Kisý, tšekkiläinen Paralympialaisten mitalisti, valmistautuu kuudenteen Paralympialaisiinsa.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia panostaa henkilöstön kehittämiseen

19/03/2024 - 26. helmikuuta JYSK Italiassa alkoi ensimmäinen District Manager Trainee (DMT) -koulutus pääkonttorissa Milanossa.

FSC Week 2024

JYSK valitsee vastuullisen metsätalouden

18/03/2024 - JYSK on jälleen mukana FSC®-viikolla 2024.

Lisää kommentti

Pidä ystävällinen sävy :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office