Skip to main content

Toimitusjohtajan katsaus: Jälleen hyvä vuosi JYSKille

Päivämäärä: 17/09/2018

Author: ,

Kategoria: Sales Growth , Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, CEO & President, JYSK Nordic.

Uudet asiakkaat, monet uudet myymälät ja entistä vahvempi liikevaihdon kasvu tekivät tilivuodesta 2017/18 (FY18) jälleen hienon vuoden JYSK Nordicille.

Hyvät kollegat

Vaikka on syyskuu, JYSK on jo aloittanut uuden vuoden, ja olen varma, että kaikki jo teette kovasti työtä tehdäksenne FY19:stä yhtä hyvän kuin FY18.

Sillä FY18 oli upea vuosi.

JYSK Nordicin liikevaihto kasvoi 10 prosenttia valuuttakorjauksen jälkeen 16,1 miljardiin Tanskan kruunuun. Avasimme 82 uutta myymälää, ja asiakkaiden määrä kasvoi 6,7 miljoonalla yli 64 miljoonaan.

Tämä on hienoa kehitystä, ja haluan käyttää tilaisuuden kiittääkseni teitä kaikkia kovasta työstänne ja omistautumisestanne, joka on tehnyt tämän hienon tuloksen mahdolliseksi.

Valtavia mahdollisuuksia edessä päin

Paljon on vielä tehtävissä

Vaikka 64 miljoonaa asiakasta on iso luku, vilkaisu karttaan osoittaa, että maissa, joissa JYSK Nordicilla on myymälöitä, asuu 290 miljoonaa ihmistä.

Tämä tarjoaa meille valtavan mahdollisuuden eikä meidän pitäisi olla tyytyväisiä, ennen kuin kaikki kotitaloudet tekevät ostoksia JYSKissä vähintään kerran vuodessa joko myymälöissä tai verkossa.

Tätä emme tietenkään saavuta hetkessä, ja se tulee vaatimaan kovaa työtä meiltä kaikilta. Lisäksi on tärkeää arvioida, miten JYSKiä nykyisin hoidetaan, ja laatia strategia siitä, miten meistä tulee vielä menestyksellisempiä tulevaisuudessa.

Uusi strategia

Uuden strategian kehittäminen JYSKille ja sen toteuttaminen on yksi asia, jonka kanssa haluan työskennellä seuraavan tilivuoden aikana.

Haluan tietenkin ideoita kaikilta JYSKin osilta, jotta strategiasta tulee mahdollisimman hyvä, mutta ennen kaikkea haluan nähdä strategian toteutuvan jokaisessa JYSKin myymälässä, jakelukeskuksessa ja toimistossa ympäri maailman.

Tästä tulette vielä kuulemaan paljon enemmän strategian kehittyessä.

Juuri nyt teidän kaikkien pitäisi olla ylpeitä tilivuoden FY18 hienoista tuloksista ja siitä, että JYSK jatkaa kasvamista ja yhä uusien asiakkaiden houkuttelemista myymälöihimme.

Ystävällisin terveisin

Jan Bøgh
CEO & President, JYSK Nordic

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Maailman ympäri: JYSK valitsee FSC:n, puutarhatapahtuma Espanjaan ja uuden hedelmätarhan istutus Kroatiaan

19/04/2024 - Julkaisemme silloin tällöin viimeaikaisia tapahtumia ja aktiviteetteja JYSK-maista. Lue uusimmat täältä.

Germany

JYSKin kahdet synttärit Saksassa

02/04/2024 - Tänä vuonna JYSK on toiminut 45 vuotta ja samaan aikaan yrityksemme juhlii 40-vuotisjuhliaan Saksassa.

Aleš Kisý

Kuudennet olympialaiset

27/03/2024 - Viisi kuukautta jäljellä ennen Paralympialaisten alkua Pariisissa, Aleš Kisý, tšekkiläinen Paralympialaisten mitalisti, valmistautuu kuudenteen Paralympialaisiinsa.

Lisää kommentti

Pidä ystävällinen sävy :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office