Skip to main content

Toimittajat ja bloggaajat tutustumassa uusiin JYSK-trendeihin

Päivämäärä: 07/09/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategoria: People , Product Assortment

Maanantaina 27.8. JYSK esitteli uusia trendejään erityiselle kohderyhmälle Tanskan Aarhusin Hotel Ferdinandissa..

Rikke blæsild
Rikke Blæsild, JYSKin Range & Design Manager esitteli vieraille erilaisia huoneistoja.

Tarjolla oli kahvia, herkullisia pikkuleipiä ja jääkylmää samppanjaa, kun ryhmä tarkoin valittuja toimittajia ja bloggaajia saapui kutsuvieraina Aarhusissa sijaitsevaan Hotel Ferdinandiin osallistuakseen JYSKin trenditapahtumaan.

Tanskassa tapahtuma oli ensimmäinen laatuaan, ja vieraat pääsivät tutustumaan JYSKin kolmeen uuteen trendiin – Human Nature, Creative Mind ja The Thinker – samoin kuin kahteen edellisen sesongin trendiin yhteensä viidessä hotellin pienessä huoneistossa.

Lyhyiden tervetulosanojen jälkeen Rikke Blæsild, JYSKin Range & Design Manager esitteli vieraille huoneistoja, joista jokainen oli suunniteltu ja sisustettu yksilöllisen trendin mukaan.

"Oli todella mukavaa esitellä vieraille huoneistoja, joista kaikki saivat hyvän vastaanoton. Toimiva idea oli myös se, että vieraat saivat kokeilla tuotteita ja pitää niitä käsissään. Näin he saivat itse olla osa tapahtumaa, mikä sai heidät sitoutumaan siihen hienosti", Rikke kertoo.

Opettavainen ja menestyksekäs tapahtuma

Kierroksen jälkeen vierailijoilla oli mahdollisuus tutustua huoneistoihin omin päin. He saivat esittää kysymyksiä JYSKin edustajille ja ottaa kuvia sosiaaliseen mediaan ja blogeihin.

"Kuvia otettiin paljon ja osa bloggaajista julkaisi Instagramissa live-videoita. Yhteensä bloggaajilla oli yli 400 000 seuraajaa, mikä tietenkin on positiivista mainosta JYSKille, kun ajatellaan sisustamisesta kiinnostuneita ihmisiä", toteaa Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager.

JYSK Hotel Ferdinandissa​​​​​

  • JYSK on kalustanut viisi pientä huoneistoa Hotel Ferdinandissa Tanskan Aarhusissa.
  • Kuka tahansa kiinnostunut voi vuokrata huoneiston osoitteesta hotelferdinand.dk.

Myönteisen palautteen lisäksi tapahtuman järjestelyistä vastannut tiimi sai myös runsaasti hyödyllistä kokemusta, jota he voivat jakaa muiden maiden kollegoiden kanssa ja hyödyntää tulevissa tapahtumissa.

"Tapahtuma oli kaikille opettavainen menestys. Kun valmistauduimme siihen, emme tienneet, mitä odottaa, sillä tämä oli ensimmäinen kerta, kun kokeilimme jotain tällaista Tanskassa. Nyt haluamme toteuttaa näitä lisää, joten tämä tapahtuma ei taatusti ollut lajinsa viimeinen Tanskassa", Martin toteaa.

ALLA VOIT KATSOA VIDEON TAPAHTUMASTA:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Maailman ympäri: JYSK valitsee FSC:n, puutarhatapahtuma Espanjaan ja uuden hedelmätarhan istutus Kroatiaan

19/04/2024 - Julkaisemme silloin tällöin viimeaikaisia tapahtumia ja aktiviteetteja JYSK-maista. Lue uusimmat täältä.

Germany

JYSKin kahdet synttärit Saksassa

02/04/2024 - Tänä vuonna JYSK on toiminut 45 vuotta ja samaan aikaan yrityksemme juhlii 40-vuotisjuhliaan Saksassa.

Aleš Kisý

Kuudennet olympialaiset

27/03/2024 - Viisi kuukautta jäljellä ennen Paralympialaisten alkua Pariisissa, Aleš Kisý, tšekkiläinen Paralympialaisten mitalisti, valmistautuu kuudenteen Paralympialaisiinsa.

Lisää kommentti

Pidä ystävällinen sävy :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office