Skip to main content

MYCAREER-ohjelmalla hallitse henkilökohtaista kehittymistäsi

Päivämäärä: 11/01/2019

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategoria: Careers & HR , People , Technology

MYCAREER mobileVuoden 2019 alusta kaikki JYSKin työntekijät saavat käyttöoikeuden MYCAREER-ohjelmaan, joka on digitaalinen tapa hallita heidän henkilökohtaista kehitysohjelmaansa.

"Henkilökohtaisesti olen hämmästynyt siitä, miten paljon saan irti MYCAREER-ohjelmasta. Sen käytön aloittaminen on yksinkertaista ja käyttö helppoa työpäivän aikana. Olen asentanut ohjelman puhelimeeni, ja siten minun on helppo seurata ja arvioida omaa ja kollegoitteni kehitystä missä tahansa olenkin."

Näin ohjelman arvioi Tuomas Oksanen, joka on Store Manager Oulussa (Ritaharjussa), Suomessa. Lokakuusta 2018 hänellä on ollut MYCAREER kokeiltavana myymälän henkilökohtaisten kehitysohjelmien tukena.

Edyta
Edyta Szleser, Sales Assistant Puolan Elkistä.

Edyta Szleser, Sales Assistant Puolan Elkistä on myös testannut MYCAREER-ohjelmaa. Edyta ja Tuomas ovat samaa mieltä siitä, että MYCAREER on tehnyt henkilökohtaisista kehityssuunnitelmista helpompia ja tehokkaampia.

"Käytän järjestelmää joka päivä ja asetan tavoitteita myymälän toiminnoille ja yksilöiden kehitykselle. Näen selvästi, missä kohdin tavoitteet on saavutettu ja missä niiden saavuttaminen vaatii lisää työtä," Edyta toteaa.

Tuomas
Tuomas Oksanen, Store Manager Oulussa (Ritaharjussa), Suomessa.

Aina käytettävissä

Maaliskuusta 2019 alkaen MYCAREER tulee kaikkien heidän kollegoidensa saataville kaikkialla JYSKissä ja Tuomaksen ja Edytan mukaan odotettavissa on uusi ja mobiili tukijärjestelmä työpäivään.

"MYCAREER on valtava parannus, mitä tulee kehityssuunnitelmia koskevaan palautteeseen ja keskusteluun. Nyt voin todella helposti asettaa tavoitteita alaisilleni, näen aina yleiskuvan kehityksestä ja voin antaa heille palautetta," sanoo Tuomas.

MYCAREER on käytettävissä missä ja milloin tahansa työntekijät sitä haluavat. Näin siksi että järjestelmä on saatavilla kaikkiin laitteisiin - myös älypuhelimeen.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Maailman ympäri: JYSK valitsee FSC:n, puutarhatapahtuma Espanjaan ja uuden hedelmätarhan istutus Kroatiaan

19/04/2024 - Julkaisemme silloin tällöin viimeaikaisia tapahtumia ja aktiviteetteja JYSK-maista. Lue uusimmat täältä.

Germany

JYSKin kahdet synttärit Saksassa

02/04/2024 - Tänä vuonna JYSK on toiminut 45 vuotta ja samaan aikaan yrityksemme juhlii 40-vuotisjuhliaan Saksassa.

Aleš Kisý

Kuudennet olympialaiset

27/03/2024 - Viisi kuukautta jäljellä ennen Paralympialaisten alkua Pariisissa, Aleš Kisý, tšekkiläinen Paralympialaisten mitalisti, valmistautuu kuudenteen Paralympialaisiinsa.

Lisää kommentti

Pidä ystävällinen sävy :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office