Skip to main content
fedw

Lyhyesti maista: Afterski, uusi toimisto ja Black Friday

Päivämäärä: 14/12/2018

Kirjoittanut: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategoria: People

Kokoamme ajoittain viimeaikaisia tapahtumia ja aktiviteetteja JYSK Nordic -maistamme. Tutustu niihin täällä.

Ukraina

Romania

Black Fridayta varten JYSK-myymälä Ukrainan Pultavassa asetti itselleen tavoitteen, ettei se menetä yhtäkään mahdollista asiakasta. Myymälätiimi vuokrasi johdinbussin, koristeli sen Black Friday -julisteilla, laittoi bussiin maskottihanhen ja ajoi ympäri kaupunkia ottaen kyytiin jokaisen, joka halusi lähteä mukaan JYSK-myymälään.

Sisällä bussissa energinen musiikki ja myymälän myyntivastaavan innostavat puheet johdattivat asiakkaat oikeaan tunnelmaan. JYSK-kollegat olivat myös järjestäneet asiakkaille erilaisia kilpailuja, joissa he saivat tietää lisää JYSKin historiasta ja valikoimasta.

Irlanti/UK

Romania

JYSK Irelandin uudet Store Managerit nauttivat brittikollegoidensa kanssa koulutuksesta, jonka tarkoituksena oli valmistaa heitä huhtikuun avajaisiin. Kuvassa he ovat vierailulla ensimmäisessä 3.0-myymälässä Doncasterissa. Vasemmalta: Slobodanka Subic, Maria Sirotkina ja Evan Walsh, jotka ovat kolme neljästä uudesta Irlannin Store Managerista. (Neljäs Store Manager Irlannissa on Mads Degn.)

Tanska

Romania
JYSKin perustaja Lars Larsen mukana juhlimassa Tanskan Odenseen myymälää, joka valittiin Tanskassa vuoden myymäläksi.


1 600 kollegaa myymälöistä, jakelukeskuksista ja Tanskan pääkonttorilta kerääntyi Odenseehen vuotuiseen työntekijöille järjestettävään juhlaan. Illan teemana oli afterski, ja sen mukaisesti kaikki joivat jääkylmää olutta ja tanssivat pöydillä hiihtovarusteissa. Jotta kaikki saattoivat osallistua, kaikki Tanskan myymälät olivat kiinni juhlien jälkeisenä päivänä.

Romania

Romania

Marraskuussa Alex Bratu, JYSK Romanian & Bulgarian Country Manager, vieraili Stănişeştin kylässä, joka kuuluu UNICEFin yhteisöperusteisen lastensuojelun pilottiohjelmaan.

Hän tapasi ohjelmasta apua saavia lapsia, vieraili päiväkodissa ja koulussa, ja tapasi kaksi perhettä, jotka saavat tukea tämän ohjelman puitteissa. JYSK Romania on tukenut ohjelmaa vuodesta 2017. 

SuomiRomania

Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen valitsi JYSKin yhdeksi viidestä finalistista 68 000 yrityksen joukosta ehdolle parhaaksi työntekijän hyvinvointia tukevaksi yritykseksi Suomessa. Finalisteille asetettuina kriteereinä oli, että he ovat saavuttaneet hyviä tuloksia työntekijöiden hyvinvoinnissa, tehneet systemaattista ja pitkäjänteistä työtä sairauspoissaolojen vähentämiseksi ja parantaneet työntekijöiden työkykyä.

Kuvassa on Suomen Country Manager Ville Velin ja Suomen toimintojen HR Manager Leena Saario, jotka vastaanottivat tunnustuksen JYSKin työstä.

Ukraina

Ukrainan pääkonttori on uudistettu ja nyt se tarjoaa työntekijöilleen todellista skandinaavista mukavuutta – luonnollisesti hyödyntäen JYSKin oman valikoiman tuotteita.

Tärkein ajatus uuden toimiston takana on tuoda esiin skandinaavista tunnelmaa, jotta työntekijät pystyvät tuntemaan yhteyttä tanskalaiseen tyyliin ja yrityksen juuriin. Tyyli linkittyy JYSKin uusiin trendeihin, joita ovat The Thinker, Human Nature ja Creative Mind.

Katso kuvia uudesta pääkonttorista alla olevasta kuvagalleriasta:

Latest news

Torben Ladefoged Gjørret

Uusi kokoonpanovideo, jossa keskitytään tärkeisiin yksityiskohtiin.

14/01/2019 - Jotta asiakkaat saisivat aina hienon kokemuksen käydessään JYSKissä, on tärkeää, että kaikki esittelyhuonekalut kootaan oikein

MYCAREER-ohjelman esittely

MYCAREER-ohjelmalla hallitse henkilökohtaista kehittymistäsi

11/01/2019 - Vuoden 2019 alusta kaikki JYSKin työntekijät saavat käyttöoikeuden MYCAREER-ohjelmaan, joka on digitaalinen tapa hallita heidän henkilökohtaista kehitysohjelmaansa.

Preview December

PARHAAT #GOJYSK-JULKAISUT – joulukuu 2018

09/01/2019 - Tutustu joihinkin viime kuun parhaista Instagram-julkaisuista.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office