Skip to main content
Worldmap

Lars Larsen haluaa tuplata JYSKin myymälöiden määrän

Päivämäärä: 14/09/2017

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategoria: Expansion , Strategy

JYSKillä on jo 2 500 myymälää, mutta JYSKin perustajan ja omistajan Lars Larsenin unelmana on kaksinkertaistaa myymälöiden lukumäärä maailmanlaajuisesti.

Lars Larsen
Lars Larsenilla on kunnianhimoisia suunnitelmia JYSKin tulevaisuutta ajatellen.


Ajan myötä tavoitteena on kaksinkertaistaa myymälöiden määrä nykyisestä 2 500 myymälästä maailmanlaajuisesti viiteen tuhanteen myymälään. Jo seuraavien viiden vuoden aikana tavoitteena on avata ainakin 700 uutta myymälää.

Näin kertoo JYSKin perustaja ja omistaja Lars Larsen yhdessä JYSK Nordicin CEO Jan Bøghin kanssa laajassa haastattelussa tanskalaisessa Finans-talouslehdessä.

"Liikkeessä olevaa junaa ei kannata pysäyttää. Sen sijaan kannattaa lisätä polttoainetta. Uuden luominen on todella hauskaa. Jos juna joutuu hidastamaan, sen kiihdyttäminen täyteen nopeuteensa vie taas paljon aikaa. Siksi pidämme vauhtia yllä. Ja meillä on taloudelliset mahdollisuudet kokeilla uusia asioita", toteaa Lars Larsen Finans-lehden haastattelussa.

JYSK MAAILMALLA

  • Vuonna 2017 JYSK-myymälöiden määrä on saavuttanut 2 500 myymälän rajapyykin.
  • Myymälämme työllistävät yli 21 000 henkeä.
  • Ostoksia voi tehdä JYSKissä yli 48 maassa.

JYSK maailmanlaajuiseksi

Lukuun ottamatta Irlantia ja Luxemburgin ja Lichtensteinin lilliputtivaltioita JYSKillä on tätä nykyä myymälöitä kaikkialla Euroopassa. Nyt JYSKin kunnianhimoisena tavoitteena on kasvaa globaalissa mittakaavassa.

"Nyt kun myymäläverkostomme kattaa Euroopan, haluan ehdottomasti nähdä meidät kaikkialla maailmassa. Unelmani on, että JYSKistä tulee maailmanlaajuinen", Lars Larsen kertoo Finansille.

Jan Bøghin mukaan JYSK Nordic tutkii parhaillaan mahdollisuuksia avata myymälöitä Israeliin ja laajentua edelleen Aasiassa.

Lisäksi JYSKin saksalaisyhtiö DÄNISCHES BETTENLAGER on parhaillaan laajentamassa toimintaansa Etelä-Amerikan markkinoille, jossa Chile on todennäköisin ensimmäinen pysähdyspaikka.

Larsen ei ole jättämässä tehtäviään

Kukaan ei tiedä, onnistuuko JYSK tuplaamaan toimintansa Lars Larsenin puheenjohtajakaudella. Hänellä ei kuitenkaan ole mitään aikomusta luopua näkyvästä roolistaan JYSKin hallituksen puheenjohtajana.

"Niin käy vain, jos menetän mielenkiintoni. Intohimoni ajaa minua edelleen eteenpäin, joten en näe mitään syytä muuttaa asioita. Jatkan työtäni vielä useita vuosia, niin kauan kuin terveyteni sen sallii", Lars Larsen toteaa Finansille.

Latest news

Emil Östlin is new Logistics Director at JYSK DCN

Emilistä on kehittynyt logistiikkajohtaja

22/04/2024 - Toimittuaan 10 vuotta Operations Managerina JYSKin jakelukeskuksessa Nässjössä, DCN:ssä, Emil Östlin astui uuteen roolin.

JYSKs orchard in Croatia is open

Maailman ympäri: JYSK valitsee FSC:n, puutarhatapahtuma Espanjaan ja uuden hedelmätarhan istutus Kroatiaan

19/04/2024 - Julkaisemme silloin tällöin viimeaikaisia tapahtumia ja aktiviteetteja JYSK-maista. Lue uusimmat täältä.

Germany

JYSKin kahdet synttärit Saksassa

02/04/2024 - Tänä vuonna JYSK on toiminut 45 vuotta ja samaan aikaan yrityksemme juhlii 40-vuotisjuhliaan Saksassa.

Lisää kommentti

Pidä ystävällinen sävy :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office