Skip to main content
#GOJYSK hero

#GOJYSK avaa näkymän kulissien taakse

Päivämäärä: 18/02/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategoria: People

#GOJYSK-ohjelman käynnistämisen jälkeen JYSK Nordicin kollegat ovat jakaneet yli 1 800 julkaisua kautta maailman antaen kaikille mahdollisuuden nähdä kulissien taakse.

Simon
Simon Holm, Store Manager Trainee JYSK DK.

Viime vuonna #GOJYSK-hashtag Instagramissa esiteltiin uutena tapana jakaa kuvia JYSK Nordicin jokapäiväisestä elämästä valokuvien ja lyhyiden videoiden muodossa.

Simon Holm, joka on Store Manager Trainee Ringkøbingissa, Tanskan Länsi-Jyllannissa, on eräs työntekijä, joka käyttää tätä hashtagia julkaistessaan kuvia jokapäiväisistä toimistaan JYSKissä.

”Käytän usein hashtagia, kun teen joitain erityistä töissä tai osallistun sosiaalisiin tapahtumiin. Se on tapa näyttää, miten hieno työpaikka JYSK on,” Simon toteaa.

Simon esimerkiksi jakoi ilonsa julkaisemalla valokuvan päivänä, jolloin sai tietää, että hänet oli hyväksytty Store Manager Trainee -ohjelmaan.

”Seuraan itsekin hashtagia, ja minusta on hauskaa ja innostavaa nähdä, miten kollegani tekevät asioita eri tavoilla eri maissa,” Simon kertoo.

Katse kulissien taakse

David Ashton, joka on JYSK UK:n Country Manager, on erittäin aktiivinen Instagramissa. Hän julkaisee kuvia hashtagilla #GOJYSK jakaakseen näkymän kulissien taakse verkostonsa kanssa.

”Haluan jakaa sen, mitä teen tehtävässäni Country Managerina, koska minusta JYSKin kulttuurissa on kyse juuri siitä – ei turhia hierarkian esteitä. Useimmat kollegoistamme työskentelevät myymälöissämme eivätkä he näe, kun esimerkiksi tutustumme uusiin mahdollisiin sijainteihin, matkustamme kokouksiin tai valmistelemme uuden myymälän avajaisia,” David sanoo.

David
David Ashton, Country Manager JYSK UK.

David uskoo, että #GOJYSK tukee JYSKin kulttuuria ja hän kannustaa kollegoitaan käyttämään hashtagia.

”Olen saanut paljon ideoita JYSK UK:ta varten katsomalla, mitä muualla JYSK-maailmassa tapahtuu. Minusta on myös hauska nähdä JYSKissä työskentelevien ihmisten henkilökohtaisempi puoli. Julkaisemalla valokuvia hashtagilla #GOJYSK voin näyttää kollegoilleni, etten ole pelkästään Country Manager. Nautin myös salilla käymisestä, vaeltamisesta ja matkustamisesta, muun ohella,” David kertoo.

Ylpeä JYSKistä

Hastagilla #GOJYSK varustetut valokuvat julkaistaan työntekijöiden henkilökohtaisilla Instagram-tileillä. Tämä tarkoittaa, että kun JYSK-kollegat käyttävät hashtagia, kollegoiden lisäksi myös ystävät ja perheenjäsenet heidän henkilökohtaisessa verkostossaan näkevät valokuvat.

”Olen erittäin ylpeä työstäni JYSKissä sekä kollegoistani. Minusta on hauska jakaa valokuvia, jotka näyttävät tiimimme innostuneena työstään. Tai kun innostun uudesta tuotteesta, jonka olemme lisänneet valikoimaamme – mikä sen parempaa. Haluan ystävieni, perheeni ja kontaktieni näkevän, miten hienoa on työskennellä JYSKissä,” David toteaa.

Latest news

Emil Östlin is new Logistics Director at JYSK DCN

Emilistä on kehittynyt logistiikkajohtaja

22/04/2024 - Toimittuaan 10 vuotta Operations Managerina JYSKin jakelukeskuksessa Nässjössä, DCN:ssä, Emil Östlin astui uuteen roolin.

JYSKs orchard in Croatia is open

Maailman ympäri: JYSK valitsee FSC:n, puutarhatapahtuma Espanjaan ja uuden hedelmätarhan istutus Kroatiaan

19/04/2024 - Julkaisemme silloin tällöin viimeaikaisia tapahtumia ja aktiviteetteja JYSK-maista. Lue uusimmat täältä.

Germany

JYSKin kahdet synttärit Saksassa

02/04/2024 - Tänä vuonna JYSK on toiminut 45 vuotta ja samaan aikaan yrityksemme juhlii 40-vuotisjuhliaan Saksassa.

Lisää kommentti

Pidä ystävällinen sävy :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office