Skip to main content

Update fra vores CEO: Endnu et godt år for JYSK

Dato: 17/09/2018

Author: ,

Kategori: Sales Growth , Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, CEO & President i JYSK Nordic.

Flere kunder, mange nye butikker og øget omsætning har gjort finansåret 2017/18 (FY18) til endnu et godt år for JYSK Nordic.

Kære kolleger

Selvom det kun er september, er JYSK allerede begyndt på et nyt år, og jeg er sikker på, at I alle har travlt med at sikre, FY19 bliver lige så godt som FY18.

For FY18 var et godt år.

Omsætningen i JYSK Nordic steg med 10 procent efter valutajustering til 16,1 milliarder DKK, vi åbnede 82 nye butikker, og antallet af kunder voksede med 6,7 millioner til godt over 64 millioner.

Det er en flot udvikling, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke jer alle for det hårde arbejde og den dedikerede indsats, som har gjort det flotte resultat muligt.

Kæmpe muligheder forude

Vi er dog langt fra færdige.

Selvom 64 millioner kunder er et stort tal, viser et blik på kortet, at der er flere end 290 millioner indbyggere i de lande, hvor JYSK Nordic har butikker.

Det udgør en kæmpe mulighed for os, og vi skal ikke stille os tilfreds, før alle husstande handler i JYSK mindst en gang om året i enten vores fysiske butikker eller online.

Det er selvfølgelig ikke noget, vi kan opnå fra den ene dag til den anden, og det kommer til at kræve hårdt arbejde af os alle. Desuden er det vigtigt at evaluere, hvordan JYSK bliver drevet i dag, og have en strategi for, hvordan vi bliver endnu mere succesfulde i fremtiden.

Ny strategi

Udviklingen og implementeringen af en nye strategi for JYSK er en af de ting, jeg ser frem til at arbejde med i det nye finansår.

Selvfølgelig for at få input fra alle dele af JYSK for at lave den bedst mulige strategi, men endnu mere for at se strategien blive til virkelighed i enhver butik, på ethvert distributionscenter og på ethvert kontor i JYSK rundt omkring i verden.

Det kommer I til at høre meget mere om, efterhånden som strategien bliver udviklet.

Lige nu kan I alle være stolte af de flotte resultater, vi har opnået i FY18, og det faktum, at JYSK fortsætter med at vokse og tiltrække endnu flere kunder.

Venlig hilsen

Jan Bøgh
CEO & President i JYSK Nordic

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Jorden rundt: JYSK vælger FSC, Garden-event i Spanien og en ny frugthave i Kroatien

19/04/2024 - Fra tid til anden samler vi op på nylige begivenheder og aktiviteter i nogle af JYSK-landene. Tjek de nyeste ud her.

David under optagelserne

Blev genkendt af kunde: Davids historie nåede ud til hele landet

18/04/2024 - David Skov fra JYSK i Rødovre var med i en kampagne fra Dansk Erhverv, nu bliver han genkendt.

37 elever plantede deres helt eget træ i HimmerLand.

Se videoen: Elever planter skov i HimmerLand

16/04/2024 - Onsdag den 10. april startede 37 elever en ny JYSK-tradition.

Tilføj kommentar

Husk at holde en god tone :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office