Skip to main content
fedw

Opsamling fra landene: Afterski, nyt kontor og Black Friday

Dato: 14/12/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategori: People

Engang imellem samler vi op på nylige begivenheder og aktiviteter i nogle af JYSK Nordic-landene. Tjek dem ud her.

Ukraine

Romania

På Black Fridag havde JYSK-butikken i Poltava, Ukraine, et mål om ikke at misse en eneste potentiel kunde. Derfor lejede butiksteamet en elektrisk bus, påklistrede den med Black Friday-tilbehør, puttede en maskot ind i den og kørte derefter rundt i byen for at samle folk op, som ønskede at blive kørt til byens JYSK-butik.

Indenfor i den elektriske bus skabte en energisk musik og den glædesspredende konferencier en god stemning for kunderne, som også blev underholdt af JYSK-personalet, der afholdt adskillige konkurrencer. Her blev kunderne præsenteret for historien bag JYSK og det store sortiment i butikken.

Irland/UK

Romania

De nye Store Managers i Irland havde et lærerigt besøg hos deres kolleger i Storbritannien, hvor de fik træning og blev forberedt til åbningen i Irland i april. Her besøgte de blandt andet den første 3.0-butik i Storbritannien, som ligger i Doncaster.

Fra venstre: Slobodanka Subic, Maria Sirotkina og Evan Walsh, som er tre ud af fire nye Store Managers i Irland. (Den fjerde Store Manager i Irland er Mads Degn.)

Danmark

Romania
Lars Larsen, grundlægger af JYSK, fejrer butikken i Odense, som vandt den eftertragtede titel som Årets Butik.


Der var musik, priser og et brag af en fest på programmet, da omkring 1.600 JYSK-kolleger fra hele Danmark var samlet i Odense til den årlige medarbejderfest i november. Aftenen stod i afterski-temaets tegn, og der blev derfor sunget fællessang og danset på bordene i dunjakker og skiundertøj.

Rumænien

Romania

I november besøgte Alex Bratu, Country Manager i Rumænien og Bulgarien, Stanisesti i Rumænien, der er en del af UNICEFs fællesskabsbaserede pilotprogram for børn.

Her mødte han børnene, der er en del af programmet, samt de ansvarlige for projektet. Derudover mødte han også to familier, der blev støttet gennem programmet. JYSK Rumænien har støttet UNICEFs program siden 2017.

FinlandRomania

Pensionsselskabet Ilmarinen har valgt JYSK som en af fem finalister ud fra 68.000 virksomheder som dem med bedst medarbejdervelfærd i Finland.

Kriterierne for finalisterne var, at de har opnået gode resultater i medarbejdernes samlede velfærd, arbejdet systematisk og vedholdende med at reducere sygefravær og forbedre medarbejdernes arbejdsevne.

På billedet er HR Manager i Finland, Leena Saario, og Country Manager i Finland, Ville Velin, som modtog anerkendelsen for JYSKs arbejde.

Ukraine

JYSK i Ukraine har fået nyt hovedkontor, som er lavet ud fra et skandinavisk design med udgangspunkt i JYSK-produkter.

Tanken bag det nye hovedkontor er at skabe et rum af skandinavisk filosofi, så medarbejderne kan relatere til den danske stil og rødder. Stilen er relateret til JYSKs nye trends: The Thinker, Human Nature og Creative Mind.

Se billeder af hovedkontoret i galleriet herunder:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Jorden rundt: JYSK vælger FSC, Garden-event i Spanien og en ny frugthave i Kroatien

19/04/2024 - Fra tid til anden samler vi op på nylige begivenheder og aktiviteter i nogle af JYSK-landene. Tjek de nyeste ud her.

David under optagelserne

Blev genkendt af kunde: Davids historie nåede ud til hele landet

18/04/2024 - David Skov fra JYSK i Rødovre var med i en kampagne fra Dansk Erhverv, nu bliver han genkendt.

37 elever plantede deres helt eget træ i HimmerLand.

Se videoen: Elever planter skov i HimmerLand

16/04/2024 - Onsdag den 10. april startede 37 elever en ny JYSK-tradition.

Tilføj kommentar

Husk at holde en god tone :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office