Skip to main content
Head Office, JYSK Nordic

JYSK når nye højder med rekordresultat

Dato: 22/11/2018

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Kategori: Strategy

Væksten fortsætter i JYSK Group, som investerer massivt i flere og bedre butikker, et udvidet distributionsnetværk og nye e-handelsløsninger.

Med en omsætning på 26,636 mia. kr. og et EBIT-resultat på 3,530 mia. kr. nåede JYSK Group nye højder med endnu et rekordår i 2017/18. 

JYSK Annual Report
Læs JYSK Groups årsrapport, og få indblik i vigtige milepæle samt nogle af de mange aktiviteter og events, som har fundet sted i den JYSKe verden i løbet af finansåret 2017/18.

”Det er meget tilfredsstillende, at vi endnu engang formår at sætte rekorder i JYSK. Det bekræfter os i, at det fortsat er den rigtige strategi at investere i fysiske butikker, så vi kommer helt tæt på kunderne i alle de lande, hvor JYSK er i dag,” siger Lars Larsen, grundlægger og bestyrelsesformand i JYSK Group.

Ved udgangen af finansåret, som sluttede 31. august 2018, havde JYSK Group 2.668 butikker og beskæftigede 23.000 medarbejdere på tværs af 50 lande.

Lars Larsen fremhæver medarbejderne som afgørende for JYSK.

”Det er medarbejderne, der møder kunderne hver dag, og uden deres fantastiske indsats kunne vi ikke glæde os over endnu et rekordresultat. Derfor fortjener de også en stor tak for deres indsats,” siger Lars Larsen.

JYSK i 50 lande

I løbet af regnskabsåret nåede JYSK Group en markant milepæl med ekspansionen til land nummer 50 i rækken. Det skete, da en lokal franchisepartner åbnede den første JYSK-butik i Dubai, som er en del af de Forende Arabiske Emirater.

For at sikre varer til alle 50 lande har JYSK investeret i en udvidelse af distributionscentret i Uldum i Danmark, ligesom et helt nyt af slagsen forventes klar til indvielse i Bulgarien i juni 2019.

Lars Larsen
Lars Larsen, grundlægger og bestyrelsesformand i JYSK Group.

”Det kræver et stort setup at få alle vores varer ud til så mange butikker i så mange forskellige lande, og opgaven er ikke blevet mindre af, at kunderne forventer at få deres varer med det samme. Derfor betyder vores nye distributionscenter i Sofia rigtig meget, fordi vi bliver i stand til at levere langt hurtigere til butikker og kunder i Balkan-landene og Grækenland,” siger Lars Larsen.

Særlig 40-årsmarkering

Forberedelserne til åbningen af de første butikker i Irland er også i fuld gang. Irland er det eneste større land i Europa, hvor JYSK endnu ikke har butikker, og det bliver derfor en begivenhed, som Lars Larsen ser meget frem til selv at deltage i.

”Med butikkerne i Irland får vi sat det sidste flag på Europakortet, når det gælder større markeder. Vi har det seneste år set en positiv udvikling i omsætningen i UK, og vi forventer os meget af det irske marked. Ikke nødvendigvis fra dag ét, men med lidt tålmodighed skal vi nok også få succes i Irland,” siger Lars Larsen.

Åbningen i Irland finder sted den 2. april, hvilket også er 40-årsdagen for, at Lars Larsen åbnede verdens første JYSK-butik i Danmark i 1979.

Latest news

Aleš Kisý

Mit sjette Paralympiske Lege

27/03/2024 - Med 5 måneder til starten af De Paralympiske Lege i Paris forbereder Aleš Kisý, en tjekkisk Paralympisk medaljevinder, sig til sit sjette Paralympiske Lege.

Peter og Jonas

Mesteren mod manageren: Kan en butikschef slå en guldvinder?

21/03/2024 - Kan Peter Rosenmeier vinde guld i Paris? Kan et kamera holde til at blive skudt efter? Og kan en butikschef stille noget som helst op imod en dobbelt paralympisk mester i bordtennis?

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italien investerer i medarbejderudvikling

19/03/2024 - Den 26. februar lancerede JYSK Italien det første District Manager Traniee-forløb (DMT) på hovedkontoret i Milano.

Tilføj kommentar

Husk at holde en god tone :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office