Skip to main content
fff

Fra konsulentliv til fast drømmejob i JYSK

Dato: 07/11/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategori: Careers & HR , People

Romania
Michael Sørense arbejder som teamleder og sidder med ansvaret for BI-systemet SAP BW i retail-virksomheden JYSK.

Michael Sørensen sidder til dagligt med ansvaret for Business Intelligence-systemet i JYSK. Han har tidligere været konsulent og selvstændig, men i dag ser han mange goder i at være fastansat i en virksomhed.

”Jeg savnede ejerskab. Et ejerskab, hvor jeg kunne sætte mit eget fingeraftryk på mine projekter, og det har jeg fået her – plus meget mere.”

Ordene kommer fra Michael Sørensen, som til dagligt er teamleder og sidder med ansvaret for BI-systemet SAP BW i retail-virksomheden JYSK.

Han har tidligere været konsulent og selvstændig, inden han kom til JYSK i en fast stilling. I dag kan han se tilbage på en rejse, hvor særligt drømmen om større ejerskab over egne projekter fik ham til at søge mod JYSK.

En følelse af stolthed

Årene efter at Michael havde færdiggjort sit speciale om data warehousing og sikret sig titlen cand.merc.dat. fra Copenhagen Business School, arbejdede han de første år som konsulent for forskellige konsulenthuse, inden han i 2001 blev selvstændig.

”Oplevelser var der mange af i mine første år på arbejdsmarkedet, når jeg som konsulent rejste fra den ene spændende virksomhed til den anden. Men med tiden blev det tydeligere for mig, at jeg manglede noget i min hverdag. Jeg savnede at få lov til at se mine projekter udvikle sig og gøre en forskel for virksomheden,” siger Michael.

Det fik ham til at søge mod JYSK i 2007, og her har han, ud over et afbræk til KMD og Itelligence, været lige siden. I JYSK oplever han det ejerskab, han havde higet efter årene inden.

Michael sørensens karriere

Arbejde:

  • 2016- : JYSK
  • 2014-2016: Itelligence Nordic
  • 2009-2014: KMD
  • 2007-2009: JYSK
  • 2003-2006: WM-data
  • 2001-2007: AppsVision Aps (Owner)
  • 1998-2000: Consit Gruppen
  • 1996-1998: Deloitte Consulting
  • 1994-1996: VUE-centret

Uddannelse:

  • 1991-1999: Copenhagen Business School

”For mig er det alfa og omega at kunne se resultatet af mit arbejde over længere sigt. En oplevelse, du oftest ikke får som konsulent. Her i JYSK kan jeg se, hvordan mit arbejde hver dag bliver brugt og gør en forskel for virksomheden. Det giver virkelig en følelse af stolthed. En stolthed, som jeg tager med på job hver dag,” siger Michael.

Store investeringer i IT

Gennem de seneste år har Michael oplevet JYSK udvikle sig til en virksomhed, hvor IT har fået en vigtigere rolle.

”JYSK er i dag en helt anden virksomhed, end da jeg startede i 2007. Hvor IT tidligere var et nødvendigt onde for at sælge varer, så er det i dag en aktiv del af hverdagen, som er med til at forudsige fremtiden, give bedre kundeoplevelser og sikre et grundlag for en god forretning,” siger Michael.

Det store fokus på IT har også betydet en større investeringsvillighed i de nyeste systemer.

”Lige nu er JYSK helt fremme i skoene med den nye Unified Commerce-platform, som er den nyeste teknologi, man kan få fingrene i. At der investeres store millionbeløb i sådan en platform, understreger bare, at IT er et særligt omdrejningspunkt for hele virksomheden i dag. Det gør ens arbejde mere spændende og udfordrende,” siger Michael.

Romania
Michael skiftede konsulentlivet ud med en fast stilling hos JYSK.

Stort fokus på work-life balance

Michael nyder hver morgen, når han træder ind ad døren til JYSKs hovedkontor i Brabrand og hilser på sine kolleger. Kollegerne er en stor del af den arbejdskultur, som han til tider savnede tidligere i sin karriere.

”I JYSK ligger der i kulturen en stor villighed til at hjælpe hinanden i vores arbejde mod at sikre de bedste rammer for JYSK. Det er en central pointe i det at arbejde i en stor virksomhed, hvor vi i fællesskab arbejder mod et fælles mål. Som konsulent er ens arbejde ofte mere anonymt, når man kun er kort tid i en virksomhed, løser en opgave og forlader virksomheden igen,” siger Michael.

Michael oplever også et større fokus på balancen mellem arbejde og fritid i JYSK sammenlignet med livet som konsulent.

”Du kan være sikker på, at ingen i JYSK kræver, at du skal arbejde 50 timer om ugen, og når du har fri, så kan du faktisk holde fri. Det er med til at sikre en ro, som man nok ikke vil opleve som konsulent. Her erfarede jeg ofte, at der var en forventning om, at man altid skulle være tilgængelig,” siger Michael.

Efter godt ti år er Michael derfor blevet bekræftet i, at han er landet på den rigtige hylde i JYSK.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Jorden rundt: JYSK vælger FSC, Garden-event i Spanien og en ny frugthave i Kroatien

19/04/2024 - Fra tid til anden samler vi op på nylige begivenheder og aktiviteter i nogle af JYSK-landene. Tjek de nyeste ud her.

David under optagelserne

Blev genkendt af kunde: Davids historie nåede ud til hele landet

18/04/2024 - David Skov fra JYSK i Rødovre var med i en kampagne fra Dansk Erhverv, nu bliver han genkendt.

37 elever plantede deres helt eget træ i HimmerLand.

Se videoen: Elever planter skov i HimmerLand

16/04/2024 - Onsdag den 10. april startede 37 elever en ny JYSK-tradition.

Tilføj kommentar

Husk at holde en god tone :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office