Skip to main content

Bozhurishte gør klar til åbning

Dato: 12/12/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategori: Expansion , Logistics , People

Romania
JYSKs distributionscenter i Bozhurishte er i gang med at blive gjort klart til indvielsen i juni 2019.

JYSKs værdier lever allerede i bedste velgående hos kollegerne på det nye distributionscenter i Bozhurishte, Bulgarien, selvom det ikke står færdigt endnu.

At træde ind gennem indgangen til det nye distributionscenter i Bozhurishte i udkanten af Bulgariens hovedstad, Sofia, er meget ligesom at træde ind på distributionscentrene i Uldum, Nässjö eller Radomsko.

Men forskelle er der også. Først og fremmest står distributionscentret i Bozhurishte endnu ikke færdigt.

Derfor er mange arbejdsfolk lige nu travlt beskæftiget med at installere de sidste hylder og kraner, så det bliver muligt for distributionscentret at opbevare de mere end 81.000 paller, som det kommer til at rumme.

Når distributionscenteret står færdig i juni 2019, vil transportomkostningerne falde for JYSK i Bulgarien, Rumænien, Serbien, Kroatien, Slovenien, Bosnien-Hercegovina og Grækenland. Samtidig vil det sikre, at tiden mellem bestilling og modtagelse af produkter vil blive reduceret betydeligt for både butikker og onlinekunder i de lande.

Men selvom højlagrene endnu ikke står færdige, er der allerede en masse aktivitet i Bozhurishte, da distributionscentret er begyndt at modtage varer både direkte fra leverandører og fra distributionscentret i Radomsko i Polen.

Disse produkter er indtil videre kun distribueret videre ud til butikker i Bulgarien, men med tiden vil butikker i hele regionen løbende blive inkluderet, i takt med aktiviteten i Bozhurishte stiger.

Romania
Inbound Manager, Iliya Angelov, er opmærksom på at gå forrest med et godt eksempel som leder.

Afstemme kulturen

En af de kolleger, der er ansvarlig for det, er Inbound Manager Iliya Angelov.

Han har arbejdet for JYSK siden august, og han er meget opmærksom på, at afstemningen af kulturen mellem ham og hans kolleger bliver afgørende for fremtiden i Bozhurishte.

"I øjeblikket er vi 15 personer, der arbejder med indgående leveringer, men med tiden bliver vi mindst 60. Derfor er det meget vigtigt at sikre, at de nye kolleger er de rigtige. Et andet centralt element bliver også at afstemme kulturen og gå forrest med et godt eksempel som leder. Der er stor forskel på at være manager og leder. En leder viser tillid og delegerer ansvar til medarbejderne, og det er klart en nøgleværdi i JYSK. Jeg har arbejdet i andre virksomheder, hvor beslutningerne var meget mere centraliserede. I JYSK stoler vi på, at alle medarbejdere kan træffe beslutninger under ansvar, og det er noget, jeg virkelig godt kan lide,” forklarer Iliya.

Det bliver også tilfældet, når det kommer til at finde de rigtige folk til afdelingen. Her vil Inbound Team Leader Ivaylo Atanasov ofte være ham, som sidder med disse beslutninger.

Bulgaria
Iliya Angelov og Ivaylo Atanasov ser begge frem til at opbygge JYSKs organisation i Bozhurishte.

Sikkerhed først

Iliya og Ivaylo kendte hinanden fra deres tid før JYSK, og det var Iliya, der overbeviste Ivaylo om at blive en del af JYSK-familien.

"Første gang han spurgte, sagde jeg faktisk nej. Men så hørte jeg mere om JYSK og besluttede at tage springet og flytte til Sofia, så jeg kunne arbejde i JYSK. Jeg ser det som en rigtig interessant mulighed for at være med til at opbygge JYSKs organisation i Bozhurishte. Jeg er her ikke på grund af pengene, eller fordi jeg ønskede at flytte til Sofia. Jeg er her, fordi det er et rigtig spændende job," forklarer Ivaylo.

Han begyndte at arbejde hos JYSK i oktober 2018, og oplevelsen har overgået hans forventninger.

"Jeg kan godt lide, hvordan JYSK drives med fokus på sikkerhed først. Der bliver sørget for, at det er et godt og sikkert sted at arbejde,” siger Ivaylo.

Før Ivaylo blev ansat i JYSK, arbejdede han hos andre detailvirksomheder såsom Lidl og Kaufland. Her var hans stilling, ligesom den er i JYSK, helt anderledes fra hans oprindelige uddannelse, som er fysik.

"Nu har jeg kun astronomi som hobby, men jeg begynder snart at studere logistikstyring i min fritid, da jeg er sikker på, at min fremtid ligger her,” siger Ivaylo.

Og i den forbindelse er han og Iliya meget ens, selvom Iliya studerede marketing og ikke fysik i sin tid på universitetet.

"Jeg har suppleret min uddannelse med en grad i logistik, og jeg glæder mig virkelig til at fortsætte med at hjælpe mine kolleger og udvikle projektet her i Bozhurishte,” siger Iliya.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Jorden rundt: JYSK vælger FSC, Garden-event i Spanien og en ny frugthave i Kroatien

19/04/2024 - Fra tid til anden samler vi op på nylige begivenheder og aktiviteter i nogle af JYSK-landene. Tjek de nyeste ud her.

David under optagelserne

Blev genkendt af kunde: Davids historie nåede ud til hele landet

18/04/2024 - David Skov fra JYSK i Rødovre var med i en kampagne fra Dansk Erhverv, nu bliver han genkendt.

37 elever plantede deres helt eget træ i HimmerLand.

Se videoen: Elever planter skov i HimmerLand

16/04/2024 - Onsdag den 10. april startede 37 elever en ny JYSK-tradition.

Tilføj kommentar

Husk at holde en god tone :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office