Skip to main content

Zpráva od generálního ředitele: JYSK má za sebou další skvělý rok

Datum: 17/09/2018

Author: ,

Kategorie: Sales Growth , Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, generální ředitel JYSKu Nordic.

Víc zákazníků, mnoho nových prodejen a rostoucí obrat - to vše přispělo k tomu, že finanční rok 2017/18 může JYSK Nordic opět hodnotit jako veleúspěšný.

Milí kolegové,

ačkoli je teprve září, v JYSKu už začal nový rok a já nepochybuji o tom, že všichni pilně pracujete na tom, aby byl finanční rok 2018/19 stejně úspěšný jako ten předchozí.

Protože rok 2017/18 byl vynikající.

Obrat JYSKu Nordic vzrostl o 10 procent, což po přepočtu odpovídá částce 16.1 miliard dánských korun, otevřeli jsme 82 nových prodejen a počet zákazníků vzrostl o 6.7 milionů na celkových víc než 64 milionů.

To je úžasný vývoj a já bych rád využil této příležitosti a poděkoval vám všem za tvrdou práci a nadšení, které tento vynikající výsledek umožnily.

Obrovské příležitosti před námi

Tím ale rozhodně nekončíme.

Ačkoli 64 milionů zákazníků je hodně vysoké číslo, pohled na mapu prozrazuje, že v zemích, kde JYSK Nordic provozuje prodejny, žije 290 milionů obyvatel.

To pro nás představuje obrovskou příležitost, a dokud všechny domácnosti nenakoupí alespoň jednou ročně v kamenném nebo internetovém obchodě JYSKu, neměli bychom být spokojeni.

Toho samozřejmě nedosáhneme jen tak ze dne na den a od nás všech to ještě bude vyžadovat spoustu práce. Navíc je potřeba vyhodnotit, jak JYSK funguje v současnosti, a mít připravenou strategii, abychom do budoucna mohli být ještě úspěšnější.

Nová strategie

Vývoj a implementace nové strategie JYSKu je jedna z věcí, na které se v novém finančním roce těším.

Samozřejmě se těším na podněty ze všech koutů JYSKu, ale ještě víc na to, až novou strategii uvidím žít v každé naší prodejně, každém distribučním centru a každé kanceláři po celém světě.

Jak strategie bude vznikat, uslyšíte o ní ještě mnohem víc.

V tomto okamžiku zatím můžete být všichni hrdí na výtečné výsledky, jichž jsme ve finančním roce 2017/18 dosáhli, a také na to, že JYSK i nadále roste a přitahuje stále více zákazníků.

Se srdečným pozdravem

Jan Bøgh
generální ředitel JYSKu Nordic

Latest news

Ceny ČPV

PARASPORTOVEC ROKU

16/04/2024 - V úterý 9. 4. se uskutečnil slavnostní galavečer k příležitosti vyhlášení Cen Českého paralympijského výboru.

Deputy Store Managers meeting

Společný meeting všech vedoucích prodejen a jejich zástupců

15/04/2024 - V březnu se konal meeting všech manažerů prodejen, kterého se poprvé zúčastnili i všichni zástupci manažerů prodejen.

Customer Service meeting

Hlavním cílem jsou spokojení zákazníci

08/04/2024 - V březnu 2024 se v Maďarsku sešla skupina manažerů zákaznických center, aby pro zákazníky JYSKu mohli zajistit ještě lepší zákaznický servis.

Přidej komentář

Komentujte prosím slušně :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office