Skip to main content
Norway photo

Vánoční pozdrav z JYSKu 2018

Datum: 20/12/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorie: People

Rok 2018 se chýlí ke konci, a tak kolegové z JYSKu z celého světa všem přejí radostné Vánoce a šťastný nový rok - a posílají pozdrav ve svých rodných jazycích.

Uplynulý rok bylo v JYSKu rušno a dosáhli jsme v jeho průběhu řady důležitých milníků.

Jmenujme alespoň několik z nich: opět jsme se mohli pochlubit rekordními finančními výsledky, otevřeli jsme mnoho nových prodejen a přidali na mapu JYSKu dvě nové země - Dubaj (Spojené arabské emiráty) a Thajsko.

V roce 2019 nás čeká řada nových dobrodružství, na která už se všichni těšíme. V první řadě JYSK oslaví své čtyřicáté výročí expanzí do Irska. Ale než k tomu dojde, chceme vám všem poděkovat za skvělou práci, kterou jste letos odvedli. Bez elánu našich JYSKovských kolegů bychom těchto cílů nikdy nedosáhli.

Doufáme, že se vám video plné kreativních pozdravů bude líbit, a přejeme vám všem krásné Vánoce v kruhu rodiny a přátel!

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Letem světem: JYSK se rozhoduje pro FSC, zahradní slavnost ve Španělsku a nový sad v Chorvatsku

19/04/2024 - Tu a tam shrnujeme, co se aktuálně děje v některých zemích JYSKu. O nejnovějších událostech se dočtete v tomto článku.

Ceny ČPV

PARASPORTOVEC ROKU

16/04/2024 - V úterý 9. 4. se uskutečnil slavnostní galavečer k příležitosti vyhlášení Cen Českého paralympijského výboru.

Deputy Store Managers meeting

Společný meeting všech vedoucích prodejen a jejich zástupců

15/04/2024 - V březnu se konal meeting všech manažerů prodejen, kterého se poprvé zúčastnili i všichni zástupci manažerů prodejen.

Přidej komentář

Komentujte prosím slušně :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office