Skip to main content

STRUČNĚ Z NAŠICH ZEMÍ: BĚH, HRY A VÍTĚZSTVÍ

Datum: 19/10/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorie: People

Příležitostně přinášíme stručný přehled o událostech a akcích z různých zemí JYSKu Nordic. Přečtěte si, co se kde děje.

Polsko

Stručně

První a páté místo obsadily týmy JYSKu ze skladu v Radomsku ve fotbalovém turnaji s názvem "Velká trojka ze středního Polska", určeném zaměstnancům skladového průmyslu. S nápadem uspořádat turnaj přišly řetězce JYSK, IKEA a Kaufland.

Finsko

Ve finském Tampere se sešli všichni zaměstnanci finských prodejen a centrály na předávání cen JYSK Awards 2018. Aby se akce mohli zúčastnit skutečně všichni, měly následující den všechny finské prodejny JYSKu zavřeno.

Irsko

Stručně

Pomalu nám vzniká tým irského JYKSu a máme už nabrané první členy personálu. Otevření prvních dvou prodejen v Irsku je naplánované na duben 2019. Zleva: Jenny Johnston, manažerka prodeje a marketingu; Karen Østergaard, manažerka provozu obchodu; Roni Tuominen, obchodní ředitel; Kateryna Babeno, regionální HR manažerka divize Nordic.

Velká Británie

Stručně

Všichni zaměstnanci z Velké Británie se nedávno zúčastnili her JYSK Games. Smíšené týmy z celé země vzájemně poměřily síly v řadě fyzických aktivit, například v lukostřelbě, hodu sekyrou nebo lidském stolním fotbalu.

Dánsko

Stručně

V duchu tradice se, 110 zaměstnanců z centrály v dánském Aarhusu zúčastnilo štafety DHL, která je největším štafetovým během na světě. Pětikilometrovou trať absolvovalo 19 běžeckých a 3 chodecké týmy.

Maďarsko

Stručně

Tým manažerky Nikoletty Raschné Ferenc z maďarského Egeru v uplynulém finančním roce dosáhl výborných výsledků a dostal se mezi deset nejlepších prodejen JYSKu v Maďarsku. Všech deset nejlepších manažerů prodejen dostalo za odměnu na rok k dispozici firemní automobil.

PODĚLTE SE O SVŮJ PŘÍBĚH

Pošlete nám svůj příběh na GOJYSK@JYSK.com.

 

Latest news

Aleš Kisý

Moje šestá paralympiáda

27/03/2024 - Do zahájení paralympijských her v Paříži zbývá 5 měsíců. Aleš Kisý, český paralympijský medailista, se připravuje na svou šestou paralympiádu.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Itálie investuje do rozvoje zaměstnanců

19/03/2024 - Dne 26. února zahájil JYSK Itálie první program District Manager Trainee (DMT) na centrále v Miláně.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK snižuje spotřebu hliníku a šetří místo v kontejnerech

08/03/2024 - Nové iniciativy v oblasti výroby a balení snižují spotřebu hliníku a nároky na přepravní prostor.

Přidej komentář

Komentujte prosím slušně :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office