Skip to main content

MYCAREER vám pomůže s osobním rozvojem

Datum: 11/01/2019

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorie: Careers & HR , People , Technology

MYCAREER pro mobilní telefonyZačátkem roku 2019 získají všichni zaměstnanci JYSKu přístup k systému MYCAREER, tedy nové digitální platformě, s jejíž pomocí budou moci řídit svůj osobní rozvojový plán.

"MYCAREER se snadno spouští a jednoduše používá v běžném pracovním dni a já osobně jsem žasl, kolik mi toho dokáže nabídnout. Nainstaloval jsem si aplikaci do mobilu, a tak můžu kdykoli a kdekoli sledovat a hodnotit svůj vlastní rozvoj i pokroky kolegů."

Těmito slovy program hodnotí manažer prodejny ve finském Oulu (Ritaharju) Tuomas Oksanen. Tuomas od října 2018 testuje, jak mu aplikace MYCAREER dokáže v prodejně pomoci s rozvojovými plány.

Edyta
Edyta Szleser, asistentka prodeje z polského Elku.

Aplikaci MYCAREER testovala i asistentka prodeje z polského Elku Edyta Szleser. Edyta i Tuomas se shodují, že s MYCAREER jsou osobní rozvojové plány jednodušší a efektivnější.

"Systém využívám každý den ke stanovování cílů prodejny a individuálnímu rozvoji. Zcela jasně v něm vidím, kde se mi daří plnit cíle a kde ještě musím zapracovat, abych jich dosáhla," říká Edyta.

Tuomas
Tuomas Oksanen, manažer prodejny v Oulu (Ritaharju), Finsko

Vždy po ruce

Od března 2019 bude MYCAREER k dispozici i všem jejich kolegům z celého JYSKu a ti se podle Tuomase a Edyty mohou těšit na nový mobilní systém, který jim pomůže v každodenní práci.

"MYCAREER nám ohromně pomůže s podáváním zpětné vazby a diskusemi o rozvojových plánech. Mohu s ní velmi snadno zadávat cíle svým zaměstnancům, neustále mám přehled o jejich rozvoji a mohu jim podat zpětnou vazbu," říká Tuomas.

MYCAREER je zaměstnancům k dispozici kdykoli a kdekoli. Systém lze totiž spustit na všech typech zařízení včetně chytrých telefonů.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Letem světem: JYSK se rozhoduje pro FSC, zahradní slavnost ve Španělsku a nový sad v Chorvatsku

19/04/2024 - Tu a tam shrnujeme, co se aktuálně děje v některých zemích JYSKu. O nejnovějších událostech se dočtete v tomto článku.

Ceny ČPV

PARASPORTOVEC ROKU

16/04/2024 - V úterý 9. 4. se uskutečnil slavnostní galavečer k příležitosti vyhlášení Cen Českého paralympijského výboru.

Deputy Store Managers meeting

Společný meeting všech vedoucích prodejen a jejich zástupců

15/04/2024 - V březnu se konal meeting všech manažerů prodejen, kterého se poprvé zúčastnili i všichni zástupci manažerů prodejen.

Přidej komentář

Komentujte prosím slušně :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office