Skip to main content
#GOJYSK hero

#GOJYSK přináší pohled do zákulisí

Datum: 18/02/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorie: People

Od spuštění #GOJYSK sdíleli kolegové z JYSKu Nordic z celého světa víc než 1,800 příspěvků, jejichž prostřednictvím může kdokoli nahlédnout do zákulisí naší firmy.

Simon
Simon Holm, store manager trainee, JYSK v Dánsku

V loňském roce jsme na Instagramu představili #GOJYSK - nový způsob sdílení momentů z každodenního života v JYSKu Nordic prostřednictvím fotografií a krátkých videí.

Jedním ze zaměstnanců, kteří hashtag při publikování obrázků z práce v JYSKu používají, je Simon Holm, manažer v zácviku na dánské prodejně v Ringkøbingu v západním Jutsku.

"Často hashtag využívám, když se v práci děje něco neobvykého nebo když pořádáme nějakou společenskou akci. Dá se tak dobře ukázat, jak skvělým pracovištěm JYSK je," říká Simon.

Simon se například takto podělil o svou radost v den, kdy se dozvěděl, že byl přijat do programu Store Manager Trainee.

"Sám hashtag také sleduji a baví me nechat se inspirovat příspěvky kolegů z jiných zemí, kteří třeba dělají některé věci jinak," říká Simon.

Pohled do zákulisí

Generální ředitel JYSKu ve Velké Británii David Ashton je na Instagramu velmi aktivní. Zveřejňuje fotografie s označením #GOJYSK a nabízí tak svým sledujícím pohled do zákulisí JYSKu.

"Rád se dělím o střípky ze své práce generálního ředitele, protože to dobře demonstruje JYSKovskou kulturu - žádné hierarchické bariéry. Většina našich kolegů pracuje v prodejnách a nevidí nás například při návštěvách nových potenciálních lokalit, při cestách na obchodní jednání či připravách na otevření nových prodejen," vysvětluje David.

David
David Ashton, generální ředitel JYSKu ve Velké Británii

David věří, že #GOJYSK posiluje kulturu JYSKu, a nabádá k využívání hashtagu i své kolegy.

"Obrázky z JYSKu z jiných zemí mě inspirovaly k řadě nápadů, které by se daly uplatnit v JYSKu ve Velké Británii. A také rád vidím, když naši zaměstnanci své práci vtisknou určitý osobitý ráz. Příspěvky zveřejněnými pod hlavičkou #GOJYSK svým kolegům ukazuji, že jsem víc než jen generální ředitel. Že také rád chodím do posilovny a do přírody nebo vyrážím na cesty," říká David.

Hrdost na JYSK

Fotografie s označením #GOJYSK zaměstnanci zveřejňují na Instagramu pod svým vlastním profilem. To znamená, že pokud kolegové z JYSKu použijí hashtag, nezobrazí se fotografie pouze ostatním kolegům z firmy, nýbrž i přátelům a příbuzným z jejich osobní sítě kontaktů.

"Na svou práci v JYSKu a své kolegy jsem velmi hrdý. Moc mě baví zveřejňovat fotografie, z nichž je zřejmé, jak naše týmy žijí svou prací. Nebo se dělit o nadšení z nového zboží v našem sortimentu - koho by to netěšilo? Chci, aby moji kamarádi, příbuzní a známí viděli, jak skvěle se v JYSKu pracuje," uzavírá David.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Letem světem: JYSK se rozhoduje pro FSC, zahradní slavnost ve Španělsku a nový sad v Chorvatsku

19/04/2024 - Tu a tam shrnujeme, co se aktuálně děje v některých zemích JYSKu. O nejnovějších událostech se dočtete v tomto článku.

Ceny ČPV

PARASPORTOVEC ROKU

16/04/2024 - V úterý 9. 4. se uskutečnil slavnostní galavečer k příležitosti vyhlášení Cen Českého paralympijského výboru.

Deputy Store Managers meeting

Společný meeting všech vedoucích prodejen a jejich zástupců

15/04/2024 - V březnu se konal meeting všech manažerů prodejen, kterého se poprvé zúčastnili i všichni zástupci manažerů prodejen.

Přidej komentář

Komentujte prosím slušně :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office