Skip to main content
fedw

Преглед на събитията в различните страни: Афтър ски, нов офис и Черен петък

Дата: 14/12/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Категория: People

От време на време правим преглед на събития и дейности, проведени наскоро в някои от страните на JYSK Nordic. Вижте ги тук.

Украйна

Румъния

За Черния петък магазинът на JYSK в Полтава, Украйна си постави за цел да не изпусне нито един потенциален клиент. Екипът на магазина нае тролейбус на градския транспорт, украсен с плакати за Черния петък, постави вътре гъската талисман на JYSK, и обикаляше града с тролейбуса, за да събере всички, които искаха да отидат до магазина на JYSK.

В тролейбуса енергична музика и насърчителни слова от Sales Leader на магазина създаваха страхотна атмосфера за клиентите. Колегите от JYSK проведоха и няколко състезания за клиенти, за да ги запознаят с още факти от историята и асортимента на JYSK.

Ирландия/Великобритания

Румъния

Новите Store Managers на JYSK Ирландия си изкараха чудесно, докато тренираха с колегите си във Великобритания за откриването през април. Ето ги на посещение на първия магазин 3.0 в Донкастър. От ляво: Слободанка Шубич, Мария Сироткина и Ивън Уолш, трима от четиримата нови Store Managers в Ирландия. (Четвъртият Store Manager в Ирландия е Мадс Дегн.)

Дания

Румъния
Ларс Ларсен, основател на JYSK, се радва на успеха на магазина в Одензе, Дания, който спечели званието „Магазин на годината“ в Дания.


1600 колеги от магазините, дистрибуторския център и централата в Дания се събраха в Одензе, за да участват в ежегодното парти на служителите. Темата на вечерта беше афтър ски, което означаваше, че всички пиеха леденостудена бира и танцуваха по масите в ски екипи. За да могат всички служители да участват, всички магазини в Дания бяха затворени в деня след празненството.

Румъния

Румъния

През ноември Алекс Брату, Country Manager за JYSK Румъния и България, посети село Станишещ, което е част от пилотна програма на UNICEF за действия в подкрепа на децата в общността.

Той се срещна с децата, които се възползват от тази програма, посети дневния център и училището, и се срещна с две семейства, които получават подкрепа по тази програма. JYSK Румъния подпомага програмата от 2017 г. 

ФинландияРумъния

Пенсионната застрахователна компания Ilmarinen избра JYSK за един от петте финалисти от 68 000 компании за най-добри условия за служителите във Финландия. Критериите за избор на финалистите бяха добрите резултати по отношение на условията за служителите, системната и упорита работа по намаляването на отсъствията по болест, и подобряването на работоспособността на служителите.

На снимката виждате Country Manager за Финландия Виле Велин и HR Manager за Финландия Леена Саарио, които получават признанието за дейността на JYSK.

Украйна

Централата в Украйна беше обновена с истински скандинавски комфорт за служителите, разбира се, с мебелировка от асортимента на JYSK.

Основната идея зад новия офис е създаването на скандинавска атмосфера, за да усещат служителите връзка с датските корени на компанията и стил. Стилът е свързан с новите тенденции на JYSK: The Thinker, Human Nature и Creative Mind.

По-долу в галерията вижте снимките на новата централа:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

По света: JYSK избира FSC, градинско събитие в Испания и нова овощна градина в Хърватия

19/04/2024 - От време на време обобщаваме за вас последните събития и инициативи от JYSK държавите. Вижте най-новото тук.

Germany

JYSK празнува два рождени дни в една година

02/04/2024 - Тази година JYSK отбелязва 45 години на пазара и в същото време JYSK Германия празнува своята 40-та годишнина.

Aleš Kisý

Шестата ми параолимпиада

27/03/2024 - Остават 5 месеца до началото на Параолимпийските игри в Париж, чешкият параолимпийски медалист Алеш Киси се готви за своето шесто участие.

Добави коментар

Не забравяйте добрия тон :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office