Skip to main content

Новото оборудване води до по-качествено почистване

Дата: 07/01/2019

От: Laura Roesgaard, Communications & CSR Consultant

Категория: Attractive Stores , People

По-малко време за чистене, повече време за клиента. Това вече е факт в магазините на JYSK, които замениха килима с дървен под.

моп за под

Все повече магазини на JYSK заменят килима с дървен под - като част от прилагането на новата концепция за магазин 3.0 или като надграждане на съществуващата концепция за магазин 2.0. Днес около 280 магазина са с дървен под и броят им ще се увеличава. Освен това, почти всички градски магазини са с дървен под.

Светлината, скандинавският израз на новата концепция за магазин 3.0, беше добре приета и от клиентите, и от колегите от JYSK, а с времето концепцията ще бъде въведена във всички магазини. Но новата концепция поставя нови изисквания за почистването и затова е нужно ново оборудване.

„Новата стилна концепция за магазините прави магазина много представителен, а това налага високи стандарти - и когато става въпрос за почистването на магазина“, казва Мадс Сковгард, Store Manager Trainee във Вибю, Дания.

Магазинът във Вибю беше един от първите, в които през лятото на 2018 г. беше въведена новата концепция за магазин 3.0. Оттогава екипът е тествал новото оборудване за почистване. Сух моп, подопочистваща машина и прахосмукачка.

Ефективен и добре изглеждащ резултат

Новото оборудване за почистване беше добре прието във Вибю.

„Главата на сухия моп пасва точно на ширината на пътеката, което прави почистването бързо и ефикасно. Мопът улавя прах и мръсотия, без да се използва вода“, казва Мадс, докато показва как да се почисти бързо магазинът.

Подопочистваща машина
Мадс с новата подопочистваща машина

Прахосмукачката е любимият уред на Мадс: „Новата прахосмукачка е много по-добра от предишната. Много по-лесна е за маневриране, а благодарение на въртящите се във всички посоки колела, лесно се дърпа из магазина. Функцията за прибиране на кабела също работи по-добре, а и прахосмукачката е по-тиха, което е голямо предимство, когато в магазина има клиенти“, казва той.

Почистването на пода отнема малко повече време, но пък се налага само веднъж седмично.

„Получихме нова подопочистваща машина. Лесна е за управление щом се свикне с множеството нейни функции и резултатът е страхотен.“

Повече време за клиента

Въпреки че почистването на пода отнема време, като цяло магазинът отделя по-малко време за чистене спрямо времето преди да се приложи концепцията за магазин 3.0.

„Това, че пестим време от чистенето, ни дава повече време за клиентите, което е най-важното. Същевременно смятам, че резултатите от почистването са по-добри - магазинът изглежда наистина страхотно“, казва Мадс.

Latest news

Торбен Ладефогед Горет

Ново видео за сглобяване, фокусирано върху важни подробности

14/01/2019 - За да се гарантира, че клиентите винаги получават най-добри впечатления от JYSK, от съществено значение е всички изложени мебели да бъдат сглобени правилно

Представяне на MYCAREER

MYCAREER управлява вашето личностно развитие

11/01/2019 - В началото на 2019 г. всички служители на JYSK получават достъп до MYCAREER, което е дигитално средство за управление на техния план за личностно развитие.

Preview December

НАЙ-ДОБРОТО ОТ #GOJYSK – декември 2018 Г.

09/01/2019 - Прегледайте някои от най-добрите публикации в Instagram за последния месец.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office