Skip to main content
FY18

Коментар за годината на GOJYSK.com

Дата: 19/09/2018

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категория: History

Поглед към най-популярните истории, представени на различни езици, и някои ключови цифри от финансовата година на GOJYSK.com.

GOJYSK.com стартира през декември 2016 г. Оттогава екипът, който стои зад сайта, е зает със създаването на подходящо съдържание за всички наши колеги от 20-те страни на JYSK Nordic, както и с подобряване на удобството на ползването му.

Сега, когато първата пълна финансова година* с GOJYSK.com е приключила, бихме искали да споделим някои ключови цифри, а също и кои статии бяха най-популярни на всеки от езиците. Надяваме се, че ще харесате този коментар на годината на GOJYSK.com.

Благодарим ви, че четете GOJYSK.com!

(* Финансовата година в JYSK продължава от 1 септември до 31 август.)

Цифрите

Мобилна версия
52% от посещенията на GOJYSK.com са от мобилен телефон, 43% от посещенията са от компютър, а останалите 5% са от таблет.

113

Брой статии, включително много снимки и доста видеоклипове.

348 305

Брой уникални посещения на страницата, които имахме на GOJYSK.com. Общият брой на посещенията беше 640 738.

51 427

Брой на уникалните посещения на страниците на полски, който е вторият най-използван език в GOJYSK.com. Най-четеният език е английският с 91 303 уникални посещения.

52%

Процент на потребителите, които влизат в GOJYSK.com от мобилен телефон. Потребителите, използващи настолната версия, възлизат на 43 процента, докато тези, влизащи в сайта от таблет, заемат останалите 5 процента.

5 361

Брой на уникалните посещения на най-четената статия през тази финансова година. (Темата на статията е за спалното бельо, чийто дизайн е създаден от Лине Скоонинг Линдсков, Range & Design Coordinator.)

Най-популярните истории по езици

Щракнете върху историята, за да я видите цялата. След като видите статията, в горната част на страницата можете да смените езика с желания от вас.

Босненски

Босненски

Български

Български

Китайски

Китайски

Хърватски

Хърватски

Чешки

Чешки

Датски

Датски

Холандски

Холандски

Английски

Английски

Фински

Фински

Гръцки

Гръцки

Унгарски

Унгарски

Норвежки

Норвежки

Полски

Полски

Румънски

Румънски

Сръбски

Сръбски

Словенски

Словенски

Шведски

Шведски

Украински

Украински

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

По света: JYSK избира FSC, градинско събитие в Испания и нова овощна градина в Хърватия

19/04/2024 - От време на време обобщаваме за вас последните събития и инициативи от JYSK държавите. Вижте най-новото тук.

Germany

JYSK празнува два рождени дни в една година

02/04/2024 - Тази година JYSK отбелязва 45 години на пазара и в същото време JYSK Германия празнува своята 40-та годишнина.

Aleš Kisý

Шестата ми параолимпиада

27/03/2024 - Остават 5 месеца до началото на Параолимпийските игри в Париж, чешкият параолимпийски медалист Алеш Киси се готви за своето шесто участие.

Добави коментар

Не забравяйте добрия тон :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office