Skip to main content
Finnish team

Двойно откриване на градски магазини във Финландия

Дата: 05/09/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категория: Attractive Stores , Expansion

В четвъртък, 23 август, Финландия отвори вратите на първите два градски магазина в страната. С новите два магазина, разположени в Хелзинки, JYSK вече може да се похвали с общо десет градски магазина в три държави.

Катрине
Катрине Вегербю, Project Manager за градските магазини

JYSK Финландия вече може да посреща клиенти в два нови градски магазина в търговските центрове Forum и Itis в Хелзинки, столицата на Финландия.

Катрине Вегербю, която е Project Manager за градските магазини и работи в отдела „Развитие на продажбите на дребно“, присъства на откриването на магазините във Финландия, както винаги, когато се открива нов градски магазин.

Свързахме се с нея по телефона, за да научим повече за откриването на градските магазини.

„Страхотно е да участваш в откриването. Обикновено сме много заети в дните преди откриването и особено сега, във Финландия, тъй като откриваме два нови магазина в един и същ ден. Но атмосферата винаги е добра и хората са много положително настроени“, казва Катрине.

Разположението на градските магазини е важно и затова двата нови магазина във Финландия се намират в популярни търговски центрове в Хелзинки.

„В градските магазини можем да смесваме и съчетаваме продуктите по начин, който вдъхновява клиентите да купуват повече. В градските магазини има по-малък асортимент, който включва основно продукти от нашите категории PLUS и GOLD, както и нови продукти“, казва Катрине, която също така отговаря за подбора на продуктите за витрините на градските магазини.

Отзиви от клиенти

Концепцията за градски магазин е нова във Финландия, затова помолихме Рика Лескинен, Sales & Marketing Marketing в JYSK Финландия, който също участваше в откриването, да попита някои от първите клиенти какво мислят за магазина.

Вижте ги тук:

„Страхотни оферти, а самият магазин е много по-вдъхновяващ. Често пазарувам в JYSK последните две години и всеки път получавам чудесно обслужване.“
- Ярко Пурхонен 

Ярко


В деня на откриването Ярко Пурхонен купи декоративни растения, възглавница и завивка. Обмисляше и закупуването на нов комплект спално бельо.

„Харесва ми новият вид на магазина и този път си купих ново одеяло.“
- Вилма Мартикайнен

Вилма

 

„Много съм доволна от посещението си в магазина и смятам, че той изглежда страхотно.“
- Ирис Салстрьом 

Ирис


Ирис се прибра вкъщи с нови матраци и одеяла.

Градски магазини JYSK

С откриването на магазините във Финландия JYSK вече има общо 10 градски магазина.

  • 5 в Дания
  • 3 в Унгария
  • 2 във Финландия

През септември третият градски магазин ще отвори врати в търговския център Redi в Хелзинки, Финландия.

Latest news

Aleš Kisý

Шестата ми параолимпиада

27/03/2024 - Остават 5 месеца до началото на Параолимпийските игри в Париж, чешкият параолимпийски медалист Алеш Киси се готви за своето шесто участие.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Италия инвестира в развитието на служителите си

19/03/2024 - На 26 февруари JYSK Италия стартира първата програма за District Manager Trainee (DMT) в централния си офис в Милано.

B2B България пуска вътрешен подкаст с четири епизода

B2B България пуска вътрешен подкаст с четири епизода

11/03/2024 - Отдел Business to Business България засне вътрешен подкаст от четири епизода, който има за цел да помогне на колегите от магазините да споделят най-добрите практики по отношение на B2B продажбите.

Добави коментар

Не забравяйте добрия тон :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office