Skip to main content
fedw

Pregled iz zemalja: Afterski, novi ured i Black Friday

Datum: 14/12/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: People

Svako toliko dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od JYSK Nordic zemalja. Provjerite ih ovdje.

Ukrajina

Rumunija

Za Black Friday, JYSK prodavnica u Poltavi u Ukrajini, postavila je cilj da ne propusti nijednog potencijalnog kupca. Tim prodavnice iznajmio je gradski trolejbus, ukrasio ga posterima o Black Fridayu, stavio “maskotu guske” unutra, i vozio se gradom da poveze sve koji želeići u JYSKovu prodavnicu.

U trolejbusu su energična muzika i govori podsticaja  Sales Leadera(rukovodilac prodaje) prodavnice stvorili odlično raspololeženje kod kupaca. JYSK kolege su takođe organizovale nekoliko takmičenja za kupce, da bi se bolje upoznali sa historijom i asortikanom JYSK proizvoda.

Irska/UK

Rumunija

Novi Store Manageri (voditelji prodavnica) za JYSK Ireland imali su sjajnu obuku s kolegama u Ujedinjenom Kraljevstvu kako bi se pripremili za otvaranje u aprilu. Ovde su posjetili prvu 3.0 prodavnicu u Donkasteru. S lijeva: Slobodanka Subic, Maria Sirotkina i Evan Walsh, koji su tri od četiri nova Store Managera u Irskoj. (Četvrti Store Manager u Irskoj je Mads Degn.)

Danska

Rumunija
Lars Larsen, osnivač JYSKa, hvali prodavnicu u Odenseu, Danska, koja je osvojila titulu Prodavnice godine u Danskoj.


1.600 kolega iz prodavnica, distributivnog centra i sjedišta u Danskoj okupilo se u gradu Odense kako bi učestvovalo na godišnjoj zabavi za zaposlene. Tema noći je bila afterski, što je značilo da su svi pili ledeno hladno pivo i plesali na stolovima u opremi za skijanje. Da bi se omogućilo da svi učestvuju, sve prodavnice u Danskoj bile su zatvorene dan nakon zabave.

Rumunija

Rumunija

U novembru je Alex Bratu, Country Manager za JYSK Rumuniju i Bugarsku, posjetio selo Stanisesti, koji je dio UNICEF-ovog pilot programa posebnih usluga za djecu zajednice.

Sreo se sa djecom koja imaju koristi od ovog programa, posjetio je obdanište i školu, i susreo se s dvije porodice koje su dobile podršku u okviru ovog programa. JYSK Rumunija podržava ovaj program od 2017. godine. 

FinskaRumunija

Kompanija za penzijsko osiguranje, Ilmarinen, odabrala je JYSK kao jedan od pet finalista od 68.000 kompanija za najbolje osiguranje zaposlenih u Finskoj. Kriterijumi za finaliste bili su postizanje dobrih rezultata u socijalnoj zaštiti zaposlenih, sistematičnom i upornom radu na smanjenju bolovanja i poboljšanju radne sposobnosti zaposlenih.

Na slici vidite Country Managera u Finskoj, Ville Velin i HR Managera u Finskoj, Leena Saario, koji su primili priznanje za rad JYSKa.

Ukrajina

Glavni ured u Ukrajini obnovljen je sa pravim skandinavskim komforom za zaposlene - naravno korištenjem JYSKovog asortimana proizvoda.

Glavna ideja iza nove kancelarije je stvaranje skandinavske atmosfere, tako da zaposleni osjećaju vezu sa danskim stilom i korijenima kompanije. Stil je povezan sa novim trendovima JYSKa: The Thinker, Human Nature i Creative Mind.

Pogledajte slike novog glavnog ureda u galeriji ispod:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office