Skip to main content

Novinari i blogeri probaju nove JYSK trendove

Datum: 07/09/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: People , Product Assortment

U ponedjeljak, 27. avgusta, JYSK je predstavio nove trendove za posebnu grupu ljudi u hotelu Ferdinand u Aarhusu, u Danskoj.

Rikke Blæsild
Rikke Blæsild, Range & Design Manager (menadžer asortimana i dizajna) u JYSK-u, pokazao je gostima kako izgledaju razni apartmani.

Poslužena je kafa, nekoliko ukusnih keksa i ledeni šampanjac, i grupa posebno odabranih novinara i blogera pozvana je u hotel Ferdinand u Aarhusu na novi JYSK trend događaj.

Događaj je bio prvi takve vrste u Danskoj, a gosti su mogu vidjeti JYSK-ova tri nova trenda - Human Nature, Creative Mind i The Thinker - kao i dva trenda iz prošle sezone u ukupno pet manjih hotelskih apartmana.

Nakon kratke dobrodošlice, Rikke Blæsild, Range & Design Manager unique JYSK-u, pokazao je gostima kako izgledaju razni apartmani - svaki dizajniran i ukrašen u skladu sa jedinstvenim trendom.

"Bilo je stvarno lijepo pokazati našim gostima kako izgledaju apartmani, i svima se zaista dopalo. Takođe je bilo dobro da su mogli dodirivati proizvode i sami ih probati. Gosti su postali dio samog iskustva, a ovo se takođe isplatilo u njihovoj velikoj posvećenosti tokom čitavog događaja", kaže Rikke.

Poučan uspjeh

Nakon obilaska, gosti su imali priliku samostalno istražiti apartmane. Mogli su postavljati pitanja predstavnicima JYSK-a i snimati fotografije za svoje društvene medije i blogove.

"Snimljeno je puno fotografija a neki blogeri su čak prenosili uživo video snimak na Instagramu. Sve u svemu, blogeri su dostigli više od 400.000 pratioca. To je naravno pozitivna promocija JYSK-a ljudima, koji su zainteresovani za dizajn enterijera", kaže Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager (Menadžer za komunikacije i PR).

JYSK u hotelu Ferdinand​​​​​

  • JYSK je opremio pet malih apartmana u hotelu Ferdinand u Aarhusu u Danskoj.
  • Apartmane mogu iznajmiti svi koji su zainteresovani na hotelferdinand.dk.

Pored pozitivnih navoda, tim koji je organizovao događaj takođe je dobio puno korisnih iskustava. Ova iskustva mogu se podijeliti sa kolegama iz drugih zemalja i koristiti za buduće događaje.

"Događaj je bio poučan uspjeh za sve. Kada smo pripremali događaj, nismo znali šta da očekujemo. Prvi put smo probali ovakav događaj u Danskoj. Sada želimo uraditi više, tako da ovaj događaj definitivno neće biti poslednji takav u Danskoj", kaže Martin.

U NASTAVKU MOŽETE VIDJETI VIDEO ZAPIS SA DOGAĐAJA:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office