Skip to main content

Glavni komentator stranice GOJYSK.com osjeća međunarodnu vezu

Datum: 11/01/2022

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

42-godišnji Dirk Laurisch iz JYSKove prodavnice u Berlin-Friedrichshainu, Njemačka, unosi timski duh u dio s komentarima na stranici GOJYSK.com. On vidi mnogo pozitivnih efektata na One JYSK.

Dirk Laurisch
Dirk Laurisch radi u JYSKu u Berlin-Friedrichshainu u Njemačkoj.

"That’s great!", "That was a damn good day. Thanks!", "GO! GO! GO! We are JYSK!"

Neki od vas su vjerovatno primijetili korisničko ime DIRKIDIRK u dijelu za komentiranje na GOJYSK.com. Od avgusta 2021. je objavio čak 21 komentar na različite članke, zbog čega je DIRKIDIRK zaslužio nezvaničnu titulu glavnog komentatora stranice GOJYSK.com.

“Stvarno mi se sviđa GOJYSK.com. Počeo sam čitati tu stranicu prošlog ljeta tokom akcije Rebranding Germany. Vidio sam opciju komentiranja i pomislio "Zašto niko ne komentira?". Zatim sam jednostavno počeo pisati komentare", kaže 42-godišnji Dirk Laurisch, korisničkog imena DIRKIDIRK.

U JYSKu od 2009. godine

Dirk radi u JYSKu od 2009., a najduže vrijeme koje je proveo u jednoj prodavnici je bilo 8 godina u rodnom gradu Frankfurtu (Odra) u Njemačkoj.

Grad je podijeljen na dva dijela; Njemačka je na zapadnoj strani rijeke Odre, a Poljska na istočnoj. U to vrijeme je DÄNISCHES BETTENLAGER bio na njemačkoj strani, a JYSK na poljskoj.

"Bile su to dvije vrlo različite prodavnice koje nisu imale puno toga zajedničkog. Ali s rebrendiranjem u JYSK to se promijenilo, i sad mi je potpuno jasno da je riječ o prodavnicama koje pripadaju istoj kompaniji", kaže Dirk.

Osjećaj povezanosti s međunarodnim timom u JYSKu dao mu je inspiraciju za pisanje komentara i on se nada da će mu se ubuduće pridružiti više ljudi.

"Volim osjećaj da sam dodatno povezan s drugim JYSKovim zemljama i volim biti upućen u sva događanja u JYSKu širom svijeta. Ne razumijem zašto više ljudi ne daje komentare", kaže Dirk.

3 koraka za dijeljenje komentara

  1. Pomjerite se na kraj članka
  2. Dodajte ime, e-mail i poruku.
  3. Kliknite Sačuvaj komentar.

Svi komentari se pregledavaju prije objave kako bi se izbjegli neželjeni komentari.

 

Latest news

HR Award, Ukraine

Širom svijeta: Books of dreams, svjetsko prvenstvo u floorballu i HR Awards

14/01/2022 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Dirk Laurisch

Glavni komentator stranice GOJYSK.com osjeća međunarodnu vezu

11/01/2022 - 42-godišnji Dirk Laurisch iz JYSKove prodavnice u Berlin-Friedrichshainu, Njemačka, unosi timski duh u dio s komentarima na stranici GOJYSK.com. On vidi mnogo pozitivnih efektata na One JYSK.

JYSK colleagues

JYSKu je stalo

03/01/2022 - JYSK učestvuje u mnogim projektima širom svijeta, gdje sponzoriramo, doniramo ili pomažemo kako god možemo. U nastavku donosimo kratak pregled nekih od naših nedavnih inicijativa.  

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office